Παρασκευή, 19/04/2024 | 09:23

ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

704 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/12/2021, 10:03 πμ | 0 σχόλια

Αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα και τα ευμενέστατα σχόλια του κοινού, το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας συμμετείχε στην κεντρική εκδήλωση του ΥΠΑΙΘ που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο, 27-11-2021.
Ορχήστρα και χορωδία, αποτελούμενες από μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, ερμήνευσαν άψογα το πρωτότυπο τραγούδι, «Λόρδος Βύρωνας» ενώ παρουσιάστηκαν με οπτικοακουστικό υλικό οι παράλληλες αφιερωματικές δράσεις που σχεδίασε και πραγματοποίησε το Σχολείο μας, στη διάρκεια της εορταστικής χρονιάς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.
Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση και ο ενθουσιασμός των μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν για την εμπειρία που βίωσαν με την εμφάνισή τους στον πλέον εμβληματικό χώρο εκδηλώσεων, το Μ.Μ.Α., εκπροσωπώντας, με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας αλλά και την Περιφέρεια Ηπείρου, καθώς ήταν το μοναδικό, σε επίπεδο Περιφέρειας, σχολείο που συμμετείχε.
Ευχαριστούμε θερμά:
– ‘Όλους και όλες, γονείς, συγγενείς, φίλους και φίλες που μας συμπαραστάθηκαν και ήταν κοντά μας, είτε με φυσική παρουσία είτε νοερά.
– Τον Δήμο Πρέβεζας, ο οποίος συνέβαλε οικονομικά στη μετακίνησή μας στην Αθήνα, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος του κόστους.
– Το κατάστημα ρούχων εργασίας και διαφημιστικών του κ. Φώτη Ζέρβα, για την ευγενική συνεισφορά στην αμφίεση των συνόλων μας.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες που συμμετείχαν!!!!!!!!!!!!!!!!
Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα