Παρασκευή, 19/04/2024 | 06:21

Πως η Πρέβεζα τη… “γλίτωσε” από την κακοκαιρία- Το σχέδιο της ΔΕΥΑ

801 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/12/2021, 10:24 πμ | 0 σχόλια

Πολλές περιοχές της Ηπείρου, μετρούν τις πληγές που άφησε η μανία της φύσης, με την κακοκαιρία που έλαβε χώρα τα τελευταία 24ωρα. Πριν λίγες μέρες η ΔΕΥΑ Πρέβεζας δια του προέδρου της Φώτη Ζέρβα, έβγαλε σχετική ανακοίνωση προειδοποιώντας τους πολίτες για την επερχόμενη κακοκαιρία.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας όμως Φώτης Ζέρβας και ολόκληρη η υπηρεσία είχαν πάρει τα μέτρα τους για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία που ήταν προ των πυλών και της Πρέβεζας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, είχαν καθαριστεί τα φρεάτια αλλά και ο Χείμμαρος “Καρυδάς” που ξεχείλιζε άλλες χρονιές και δημιουργούσε μια σειρά από προβλήματα.

Όχι όμως αυτή τη φορά, αφού η ΔΕΥΑ Πρέβεζας προνόησε έγκαιρα και αποφεύχθηκαν προβλήματα που ήταν βέβαιο ότι αν έμεναν τα πράγματα χωρίς δράση, με μαθηματική ακρίβεια θα έρχονταν.

Η Πρέβεζα λοιπόν τη “γλίτωσε”μάλλον φθηνά, από την κακοκαιρία και μακάρι και στο επόμενο διάστημα να μην υπάρξουν προβλήματα, όμως σε αυτή τη δύσκολη καιρική συγκυρία η ΔΕΥΑ είχε σχέδιο και θεωρώ ότι είναι άξιο επισημάνσεως.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα