Σάββατο, 20/04/2024 | 11:50

Πρέβεζα -Κορονοϊός: Εμβολιασμοί παιδιών 5-11 ετών -Ζήτηση που ξεπερνά τις προσδοκίες

817 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/12/2021, 4:26 μμ | 0 σχόλια

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον διοικητή του νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Δημήτρη Σκανδάλη, τον ρωτήσαμε για τους ρυθμούς που κινούνται οι εμβολιασμοί παιδιών 5-11 ετών στο νοσοκομείο Πρέβεζας.

Ο κ. Σκανδάλης τόνισε ότι τα ραντεβού για τους εμβολιασμούς των παιδιών κλείστηκαν σε χρόνο ρεκόρ και η συμμετοχή ξεπερνά τις προσδοκίες της διοίκησης του νοσοκομείου Πρέβεζας.

“Διασθανθήκαμε αδίκως ότι θα υπάρχει στην κοινωνία κάποιος δισταγμός, αλλά η συμμετοχή μας διέψευσε. Ειδικά η Πρέβεζα πρέπει να είναι υπερήφανη για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το εμβόλιο. Είναι ο μοναδικός περιφερειακός νομός που βρίσκεται σε κάλυψη πάνω από 70%, πλησιάζει το 74%. Ως προς τα παιδιά είναι τόσο καλή η ανταπόκριση στα εμβόλια που δεχθήκαμε ένα επείγον email για διεύρυνση του εμβολιαστικού προγράμματος από δύο απογεύματα, σε 5 ημέρες πρωί και απόγευμα. Είναι προφανές ότι δεν φτάνουν τα ραντεβού αυτή τη στιγμή και υπερπενταπλασιάζονται. Δίνεται γη δυνατότητα στον κόσμο να βρει κι άλλα ραντεβού, από τον Γενάρη του 2022.” υπογράμμισε ο διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα