Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:05

Πρέβεζα : Άγρια επίθεση αδέσποτου, έστειλε στο νοσοκομείο πολίτη!

1665 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/12/2021, 11:26 πμ | 1 σχόλιο

 

Μάλλον ανυποψίαστος ήταν ο πολίτης που δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο στην Πρέβεζα, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου κοντά στο ύψος που οδηγεί στην υποθαλάσια ζεύξη Πρέβεζας-Ακτίου.

Η επίθεση που δέχθηκε ο πολίτης, ήταν άγρια και διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας. Συγκεκριμένα πρόκειται για ποδοσφαιριστή ομάδας του Λούρου, που θα πήγαινε να παίξει ποδόσφαιρο σε περιοχή της Λευκάδας. Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ο ποδοσφαιριστής, αντί για τη Λευκάδα, βρέθηκε τραυματισμένος από επίθεση αδέσποτου σκύλου, στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας.

Επειδή το φαινόμενο των επιθέσεων αδέσποτων στην περιοχή μας είχε καιρό να μας απασχολήσει, καλό είναι το παραπάνω, να είναι απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό και να μην έχουμε μέσα στις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, ανάλογα περιστατικά.

 

Ας ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα από τους αρμόδιους για να μην κάνει η περιοχή μας, πισωγύρισμα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Και βέβαια περαστικά στον άνθρωπο που δέχθηκε την επίθεση!

1 σχόλιο για “Πρέβεζα : Άγρια επίθεση αδέσποτου, έστειλε στο νοσοκομείο πολίτη!”

  1. Ο/Η Νικόλαος Τικος λέει:

    Φίλε μου Σπύρο δυστυχώς μάλλον δεν θα είναι το τελευταίο επεισόδιο διότι υπάρχει μια αγέλη αδέσποτων στο πού κυκλοφορεί στο ύψος της Αστυνομίας,κοιμητηριου και έως τον ΚΟΝΣΤΑ στην πλατεία πού επιτίθεται σε ότι κινητε το βλέπω καθημερινά ας κάνουν κάτι οι υπεύθυνοι.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα