Σάββατο, 20/04/2024 | 00:57

Οι Καθιζήσεις και κατολισθήσεις που άφησε η κακοκαιρία στο Δήμο Πρέβεζας

681 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/12/2021, 4:29 μμ | 0 σχόλια

Καθιζήσεις, κατολισθήσεις και πλημμύρες άφησαν πίσω τους οι σφοδρές βροχοπτώσεις στο Δήμο της Πρέβεζας-
Που εντοπίζονται ακόμη τα μεγαλύτερα προβλήματα
Τις πληγές τους μετρούν ακόμη αρκετές τοπικές κοινότητες της Πρέβεζας στις οποίες σημειώθηκαν μεγάλες καταστροφές από τις πρόσφατες βοχοπτώσεις. Το εντονότερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή φαίνεται να εντοπίζεται στον οικισμό των Εκκλησιών του Δήμου Πρέβεζας όπου υπάρχει κατολίσθηση εντός του οικισμού η οποία μάλιστα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Όπως δήλωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζαλόγγου Γιώργος Σαριάνογλου, από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου μέχρι την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου η κατολίσθηση “προχώρησε” κατά δύο περίπου μέτρα καταστρέφοντας και πάλι τον αγωγό ύδρευσης που αποκαταστάθηκε πριν από μία μέρα.


Επίσης “βομβαρδισμένο” τοπίο θυμίζουν αρκετοί δρόμοι σε Σκιαδά, Βρυσούλα, Ρεματιά, Άνω Ράχη και άλλες τοπικές κοινότητες και οικισμούς της Δ.Ε Λούρου.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Παγγέ, υπάρχουν κατολισθήσεις σε αρκετά σημεία τις οποίες προσπαθεί να αποκαταστήσει ο Δήμος, ενώ χρειάστηκε σε κάποιες περιπτώσεις να δημιουργηθούν άλλες προσβάσεις σε κατοικίες και κτηνοτροφικές μονάδες με τις αποκαταστάσεις να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ΠΗΓΗ-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα