Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:14

Μαντόνα: Ράπερ τη χαρακτήρισε γριά που προσπαθεί να το παίξει «Like a virgin» στα 63 της

492 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/12/2021, 2:49 μμ | 0 σχόλια

Μαντόνα – 50 Cent «σκοτώθηκαν» για τις γυμνές φωτογραφίες της στο Instagram

Δεν έχει τέλος η δημόσια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη Μαντόνα και τον 50 Cent με αφορμή την προκλητική φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια πριν απο λίγες μέρες στα social media. Ηταν μία εικόνα που σχολιάστηκε πικρόχολα ακόμα και από τους φανατικότερους θαυμαστές της. Φαίνεται όμως πως το σχόλιο του 50 Cent πως είναι πολύ γριά στα 63 της για να ξεγυμνώνεται ήταν αυτό που την εξόργισε.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών της Μαντόνα στο instagram της, ο 50 Cent ανέβασε ποστ στο οποίο έγραφε: «Ό,τι πιο αστείο είδα σήμερα! LOL. Αυτή είναι η Μαντόνα στο κρεβάτι να προσπαθεί να το παίξει “Like a virgin” στα 63 της. Πρέπει να είναι πυροβολημένη για σηκώνει στο διαδίκτυο τον γερασμένο κώλο της».

Η Μαντόνα φυσικά δεν άφησε να πέσει κάτω αυτό και ανταπάντησε στον 50 Cent αναρτώντας μια παλιά φωτογραφία από τους δύο μαζί αγκαλιασμένους με το σχόλιο: «Εδώ ο 50 Cent προσποιούνταν ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισες να με κακολογήσεις! Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα social media».

Και συνέχισε: «Αυτό το σχόλιο ήταν η χαμηλότερου επιπέδου επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας. Απλώς ζηλεύεις. Δεν θα φαίνεσαι τόσο καλά όσο εγώ, ούτε και θα διασκεδάζεις τόσο πολυ όταν θα είσαι στην ηλικία μου».

Ο 50 Cent αποφάσισε να σχολιάσει ως εξής μέσω twitter. «Πρέπει να πληγωσα πολύ τα συναισθήματα της Madonna, πήγε και ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία του MTV από το 2003. Εντάξει, συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να πληγώσω τα συναισθήματά σου. Δεν ωφελούμαι από αυτό, σε κάθε περίπτωση, είπα αυτό που σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογραφία, ελπίζω να δεχτείς τη συγγνώμη μου».

Αναμένουμε την Μαντόνα να δώσει την απάντησή της.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα