Τρίτη, 19/03/2024 | 08:42

Κορονοϊός: Στα Γιάννενα 58χρονος από το Αγρίνιο

597 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/12/2021, 8:58 μμ | 0 σχόλια

Κορονοϊός: Στα Γιάννενα 58χρονος από το Αγρίνιο – «Μας παρέκαμψαν για τον Μητροπολίτη Κοσμά» καταγγέλλει η σύζυγος

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρθηκε ένας 58χρονος από το Αγρίνιο, για να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ καθώς νοσεί από κορονοϊό. Νωρίτερα, η σύζυγός του ασθενούς, μιλώντας στο Live News, προχώρησε σε βαρυσήμαντη καταγγελία.

Συγκεκριμένα, η σύντροφος του 58χρονου από το Αγρίνιο κατήγγειλε μέσω του MEGA και της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι τους είχαν παρακάμψει για να δώσουν την κλίνη ΜΕΘ στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμά.

Αποτέλεσμα, ο διασωληνωμένος 58χρονος με κορονοϊό να μείνει εκτός ΜΕΘ, καθώς τον παρέκαμψαν για τον Μητροπολίτη, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρεβάτι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος από το Αγρίνιο, πατέρας δύο παιδιών, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Νωρίτερα την Παρασκευή (03.12.2021), ο άνδρας διακομίστηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο Αγρινίου, στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για να νοσηλευτεί.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα