Τρίτη, 23/04/2024 | 20:44

Δ.Σ. Πρέβεζας: “Ψηφαλάκια και ΣΥΡΙΖΑ” ο Καραμανίδης, εκνευρισμένος αποχώρησε ο Κωστούλας

1242 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/12/2021, 2:23 πμ | 0 σχόλια

Η συζήτηση για το ποσό των 290 χιλιάδων ευρώ, που είχε βγει για τις επισκευές στο κολυμβητήριο Πρέβεζας, από τον υφυπουργό αθλητισμού της προηγούμενης Κυβέρνησης ήταν ένα θέμα, που συζητούσε το Δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης τοποθετήθηκε ως δημοτικός σύμβουλος για το θέμα, αφήνοντας αιχμές για πολιτικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε λόγο για ψηφαλάκια και τα σχετικά.


Η φράση του Δημήτρη Καραμανίδη που πυροδότησε την έκρηξη αρχικά και μετέπειτα την αποχώρηση του Δημοτικού συμβούλου της παράταξης “Στροφή στο μέλλον” Βασίλη Κωστούλα, ήταν η εξής: ” Το κολυμβητήριο έγινε με μια προγραμματική σύμβαση η οποία έγινε Πολύ εύλογα όλοι μπορούν να καταλάβουν για προεκλογικούς λόγους όταν το ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να μαζέψει ψηφαλάκια από εδώ κι από εκεί.”

” Μας λες τώρα, για ψηφαλάκια. Αυτά δεν είναι για εδώ μέσα” είπε με έντονο ύφος ο Βασίλης Κωστούλας. Στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα