Τετάρτη, 24/04/2024 | 10:22

Δ.Σ. Ζηρού: Ιδρύεται τομέας Υγείας-Πρόνοιας & Ευεξίας στο 1ο ΕΠΑΛ Φιλιππιάδας

631 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/12/2021, 3:00 μμ | 0 σχόλια

Tην πρόταση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας ίδρυση του τομέα Υγεία-Πρόνοιας και Ευεξίας με προοπτική τις ειδικότητες Κομμωτικής Τέχνης Αισθητικής Τέχνης, Βοηθός Φαρμακείου, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων και Βοηθός Νοσηλευτή, στο 1ο ΕΠΑΛ Φιλιππιάδας για το σχολικό έτος 2022-2023, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζηρού.
Όπως υπογραμμίστηκε , στον Δήμο Ζηρού υπάρχει άμεση απορρόφηση του επαγγέλματος αυτού λόγω πολλών συναφών επιχειρήσεων που συνεχώς ανοίγουν, ενώ ο Τομέας που σχετίζεται με την Υγεία είναι πολύ δημοφιλής σε μαθητές και κυρίως σε μαθήτριες ,ενώ με την ίδρυση του τμήματος θα σταματήσει η μετακίνηση μαθητών σε Άρτα, Πρέβεζα κλπ. γεγονός που οδηγεί κάποιους ακόμη και να εγκαταλείψουν το σχολείο.
Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Φιλιπιιάδας έχει αποστείλει κάτοψη του διδακτηρίου στο οποίο μπορούν να υλοποιηθούν τα μαθήματα, ενώ διατηρεί και λίστα υπογραφών μαθητών και κηδεμόνων τους που διαμένουν στη Φιλιππιάδα και γειτονικά χωριά και ζητούν με έγγραφο αίτημά τους την προσθήκη του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας και Ευεξίας στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Φιλιππιάδας.

ΠΗΓΗ: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα