Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:27

Δεν μπορεί να εξυπηρετήσει μοριακά τεστ το ΙΚΑ Πρέβεζας- Οργή και αγανάκτηση στους πολίτες!

1264 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/12/2021, 1:12 μμ | 0 σχόλια

 

Μείζον θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στο ΙΚΑ Πρέβεζας, καθώς άνθρωποι που έχουν νοσήσει από τον κορονοϊό, πηγαίνουν για να κάνουν μοριακά τεστ, αλλά δεν τους εξυπηρετούν.

Τα μοριακά τεστ στέλνονται από το ΙΚΑ Πρέβεζας, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, τις τελευταίες ώρες όμως -σύμφωνα με όσα μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο διευθυντής του ΙΚΑ Πρέβεζας κ. Στύλλος- η εντολή που έχει δοθεί από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων στο ΙΚΑ Πρέβεζας είναι να στέλνονται μόνο 15 μοριακά τεστ. Με δεδομένο το γεγονός ότι μόνο την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 76 νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, προκύπτει τεράστιο πρόβλημα.

Το ΙΚΑ Πρέβεζας δεν μπορεί ξεκάθαρα να εξυπηρετήσει περισσότερα από 15 μοριακά τεστ -μετά την εντολή από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων- σε ημερήσια διάταξη και η Πανδημία του κορονοϊού καλπάζει.

Η περιοχή μας μοιάζει ανοχύρωτη στην επέλαση του εφιάλτη και κατευθύνουν τους πολίτες στους… ιδιώτες γιατρούς! Η δωρεάν δημόσια υγεία για τους πολίτες της Π.Ε. Πρέβεζας μοιάζει με σχήμα οξύμωρο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, έχοντας επικοινωνήσει μαζί μας , εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους!

Ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς της περιοχής μας, να πάρουν θέση στο μείζον θέμα που έχει προκύψει και  σε μία ευαίσθητη για την οικονομία των νοικοκυριών εποχή, να προστατέψουν τον κάθε πολίτη, την κάθε οικογένεια!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα