Παρασκευή, 29/03/2024 | 09:30

Θάνατος 29χρονης μητέρας από ξυλοδαρμό: Οι γονείς καταγγέλλουν τον άντρα της

743 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/12/2021, 10:19 πμ | 0 σχόλια

Είναι το 16ο θύμα γυναικοκτονίας από την αρχή της χρονιάς.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο της νεαρής μητέρας τριών παιδιών. Ο σύζυγός της, ανέφερε πως τα τραύματα προήλθαν από πτώση, αλλά η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως αυτά είχαν προέλθει από άγριο ξυλοδαρμό. Χτυπήματα που τελικά οδήγησαν την 29χρονη στον θάνατο…

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να είναι 29χρονη , μητέρα τριών παιδιών, η οποία κατέληξε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ύπατος και σπλήνας.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Συγγενής της 29χρονης ανέφερε στο newsit.gr: «Είμαστε θλιμμένοι που πέθανε μία νέα κοπέλα. Αφήνει πίσω της 3 παιδιά. Περιμένουμε να βγάλει ένα πόρισμα το νοσοκομείο, η ιατροδικαστική εξέταση, την αιτία θανάτου, αν μπορεί να οφείλεται σε κάτι άλλο από αυτό που ισχυρίστηκαν όταν πήγαν στο νοσοκομείο, δηλαδή ότι έπεσε από μία σκάλα.

Υπάρχει φήμη ότι την χτύπησε ο άντρας της, αλλά από την στιγμή που περιμένουμε που είναι σε διαδικασία να βγει το πόρισμα, δεν μπορούμε να μείνουμε στις φήμες. Έχω μιλήσει με την οικογένεια επειδή είμαι συγγενής με την αδικοχαμένη κοπέλα, πήγα να τους συλλυπηθώ και περιμένουν και εκείνοι το πόρισμα. Ο σύζυγος δεν ξέρω που είναι, δεν τον έχω δει, αλλά δεν ξέρω εάν έχει εξαφανιστεί o άνθρωπος.

Δεν είχα ιδιαίτερες κοινωνικές επαφές με την οικογένεια αλλά επειδή είμαι δάσκαλος, έβλεπα τα δύο παιδιά στο δημοτικό σχολείο και ήταν πάντα προσεγμένα, περιποιημένα. Το κοριτσάκι και το αγόρι πηγαίνουν στην Δ’ και στην Ε’ τάξη του δημοτικού. Έχουν και ένα μωρό. Περιμένουμε από το νοσοκομείο να μας πει. Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε. Φανταστείτε να πρόκειται όντως για ατύχημα, και να βγω εγώ να πω για έναν πατέρα που έχασε την σύζυγό του.»

Σημειώνεται ότι η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid, προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.

Με πληροφορίες από newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα