Πέμπτη, 25/04/2024 | 19:57

Η Υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη ευχαρίστησε δημόσια το Επιμελητήριο Πρέβεζας και τον Γιάννη Μπούρη

685 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/12/2021, 4:18 μμ | 0 σχόλια

 

 Συμμετείχε και η ίδια στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για τον ελαιοτουρισμό και ευχαρίστησε δημόσια και το Επιμελητήριο και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννη Μπούρη, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook σημειώνοντας τα εξής:
“Ευχαριστώ από καρδιάς το επιμελητήριο Πρέβεζας και τον δραστήριο και αποτελεσματικό πρόεδρο Ιωάννη Μπούρη για την εκδήλωση του Σαββάτου για τη σύνδεση της παραγωγής του ελαιόλαδου με τον τουρισμό.
Εντυπωσιακή η προσέλευση κόσμου του αυτοδιοικητικών φορέων, των εκπροσώπων της αγοράς αλλά και ειδικών του χώρου και γευσιγνωστών ελαιολάδου. Συζητήσαμε ευρύτερα για την τουριστική ταυτότητα της περιοχής με όλα τα χαρακτηριστικά της. Το πλούσιο ιστορικό και μνημειακό αποτύπωμα, τη γαστρονομία, τον θαλάσσιο τουρισμό και τη νέα μαρίνα, το φυσικό κάλλος αλλά κυρίως τους γνήσιους και φιλόξενους ανθρώπους. Είχα την ευκαιρία να αναφερθώ στην:
-θεσμοθέτηση του σήματος επισκέψιμου ελαιοτριβείου
-την χρηματοδότηση για θέματα αγροτουρισμού και γαστρονομικού τουρισμού από το ταμείο Ανάκαμψης και την συνεργασία με το Αγροτικής
-την έρευνα για τη βελτίωση του σήματος του οινοτουρισμού και του αγροτουρισμού που εκδίδει το Υπουργείο Τουρισμού
-την ψήφιση για τη δημιουργία των Οργανισμών Διαχείρισης και Προβολής Προορισμού.
Ευχαριστώ θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην ουσιαστική συζήτηση!
Όσους συμμετείχαν στις σημαντικές ενότητες συζήτησης, στο μουσικό σύνολο της Ιονίου Μουσικής Σχολής Πρέβεζας, στην Επίδειξη Ελαιογνωσίας, στη γαστρονομική επίδειξη τοπικών εδεσμάτων και συνταγών με βάση τοπικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και αγροδιατροφικά προϊόντα της ευρύτερης περιοχής.
Μια πολύ ενδιάφερουσα και πλήρης εκδήλωση!”

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα