Πέμπτη, 28/03/2024 | 14:20

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA

544 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/11/2021, 12:49 μμ | 0 σχόλια

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA .

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 36η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, από τις 12 έως 14 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, κατά την οποία προβλήθηκαν πτυχές του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας σε φορείς που άπτονται του τουρισμού και εν δυνάμει επισκέπτες τόσο από τον Ελλαδικό αλλά και τον διεθνή χώρο.
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μπούρη,
τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Κοτσίνη, και την υπάλληλο του Επιμελητηρίου κα Ιππολύτη Μακρή.
Το Επιμελητήριο συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου ως συνεκθέτης, από το οποίο πραγματοποιήθηκαν δράσεις ενημέρωσης προς το κοινό της έκθεσης, μέσω προβολής βίντεο και διανομής έντυπου υλικού αλλά και πραγματοποιήθηκαν πάνω από 20 B2B συναντήσεις με δυνητικούς και υφιστάμενους σημαίνοντες παράγοντες του τουρισμού τα αποτελέσματα των οποίων θα διοχετευθούν στις τουριστικές επιχειρήσεις μας προκειμένου της σύναψης συμφωνιών.
Στα πλαίσια των διεργασιών της τουριστικής έκθεσης σημαντικές πρωτοβουλίες ανέπτυξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κος Ιωάννης Μπούρης, ο οποίος συμμετείχε σε πλειάδα συναντήσεων όπου υπερτόνισε αφενός την αυξανόμενη δυναμική που παρουσιάζει ο νομός μας τα τελευταία χρόνια αναφορικά με το τουριστικό προϊόν και αφετέρου τον επαγγελματισμό και την άρτια οργάνωση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον εν λόγω κλάδο στον νομό μας.
Τέλος, ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει σε όλους εκείνους που στήριξαν και που συνέδραμαν αποφασιστικά, και ιδιαίτερα στον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Ευστράτιο Ιωάννου, στους προέδρους και τα μέλη των Ενώσεων Ξενοδόχων του Νομού Πρέβεζας καθώς και στους προέδρους και τα μέλη των Συλλόγων Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα