Τετάρτη, 17/04/2024 | 01:13

Πρέβεζα: Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Επιμελητηριακού συμβουλίου Ηπείρου

508 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/11/2021, 2:57 μμ | 0 σχόλια

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 03 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΠΕΣΗ, Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κος Αλέξανδρος Πάσχος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κος Ιωάννης Μπούρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κος Δημήτριος Δημητρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κος Ιωάννης Γκολομάζος, μέλη του ΠΕΣΗ καθώς και οι Διευθυντές-Προϊστάμενοι των Επιμελητηρίων.

Αποφασίσθηκε η χάραξη κοινής πολιτικής και δράσεων σε θέματα αρμοδιότητας των Επιμελητηρίων στα πλαίσια του ρόλου τους και προς όφελος των επιχειρήσεων μελών τους.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν κοινές δράσεις σε θέματα εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών, η τεχνική εκπαίδευση, η κατάρτιση-πιστοποίηση, η ρευστότητα και χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, η εκπόνηση μελέτης για το οικονομικό και επιχειρηματικό κλίμα στη Περιφέρεια Ηπείρου όπως επίσης και αναπτυξιακά ζητήματα με κυρίαρχα, το φυσικό αέριο και την σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου.

Στο πλαίσιο της αναγκαιότητας κοινής Επιμελητηριακής δράσης για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ήπειρο και τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος αυτής, οι τέσσερις Πρόεδροι δεσμεύτηκαν και αποφάσισαν την δημιουργία ενός κοινού στρατηγικού σχεδιασμού κοινών δράσεων.

Εκ των Π.Ε.Σ. Ηπείρου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα