Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:18

Πρέβεζα: Η καταγγελία των κατοίκων της οδού Μ. Μερκούρη στο Δημοτικό συμβούλιο

719 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/11/2021, 6:45 μμ | 0 σχόλια

Το θέμα έθεσε στην πρόσφτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σταύρος Αμάραντος.

Ο κ. Αμάραντος είπε ότι υπέπεσε στην αντίληψή του καταγγελία κατοίκων της Οδού Μερκούρη στην Πρέβεζα. “Υπογράφουν 18 συμπολίτες μας ότι επί της οδού Μελίνας Μερκούρη, προχωρήσατε κάποια έργα και συγκεκριμένα αφήσατε μια περιοχή 50 μέτρων όπου σε αυτή την περιοχή βρίσκονται τρεις πολυκατοικίες, μία εκκλησία 7 μαγαζιά, με διαλυμένα και ξηλωμένα τα πεζοδρόμια και προχωρήσατε παρακάτω. Ρωτάνε οι κάτοικοι γιατί αυτή εξαίρεση των 50 μέτρων. Ευσταθεί αυτό; Κι ευσταθεί τι προθέσεις έχετε, θα τα αποκαταστήσετε κι αυτά τα 50 μέτρα να τελειώνουμε;” είπε κατά την τοποθέτησή του ο κ. Αμάραντος.

Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος επισήμανε ότι ήταν ένα σημαντικό έργο που ξεκίνησε από το πεζοδρόμιο του σχολείου επί της οδού Μελίνας Μερκούρη, εξήγησε δε ότι ο προϋπολογισμός του έργου, έφτασε μέχρι ενός σημείου. “Έμεινε ένα μικρό κομμάτι που θα το βάλουμε τώρα για την ολοκλήρωση του έργου.” εξήγησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα