Τετάρτη, 24/04/2024 | 16:35

Πρέβεζα: Βρωμιά και δυσωδία τον “Πέθαναν” ενώ ήταν καλά στην υγεία του

2460 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/11/2021, 11:22 πμ | 0 σχόλια

“Κακό χωριό τα λίγα σπίτια λέει” ο θυμόσοφος λαός μας, τόσο από την έντυπη ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση (κοντά στα 20 χρόνια τώρα) όσο και από τη διαδικτυακή μας έκδοση δίνουμε μάχες ενάντια σε νοοτροπίες και πρακτικές που πάνε τον τόπο μας πίσω.

Εκτοξευμένες κακίες, ανυπόστατες ιστορίες και μια σειρά από ευφάνταστα σενάρια, σκαρφίζονται ορισμένοι σαφέστατα ψυχικά διαταραγμένοι (δεν εξηγείται αλλιώς) για να προσβάλλουν και να διαβάλλουν συμπολίτες μας.

Το είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν και δυστυχώς αυτή η θλιβερή – για τον τόπο μας- ιστορία επαναλήφθηκε με τον χειρότερο τρόπο, αφού έβγαλαν με κουτσομπολιά συμπολίτη μας νεκρό, ενώ ο ίδιος ήταν καλά στην υγεία του.

Από την Τρίτη 23 Νοεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν, τα τηλέφωνα, το αισχρό κουτσομπολιό πλήγωσε για μια ακόμη φορά τα φτερά μιας πόλης που θέλει να ανθίσει, να προοδεύσει, να προχωρήσει, να αναπτυχθεί.

Άτομα των οποίων η ύπαρξη αγνοείται, προσπαθούν να κάνουν αναστροφή με απύθμενη διαστροφή. Άνθρωποι που αντί να κάνουν τη μίζερη ζωή τους, να αποκτήσει ενδιαφέρον ασχολούνται με θλιβερό τρόπο με τις ζωές των άλλων, βγάζοντας ασύστολα ψεύδη και βέβαια τον κομπλεξισμό τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις μάχες μας απέναντι από αυτές τις νοοτροπίες, θα είμαστε σταθερά απέναντι από αυτές τις αρρωστημένες καταστάσεις.

Κλείστε τα αυτιά σας σε κάθε μορφής ασχήμια που σερβίρουν ψυχικά διαταραγμένοι, αφήστε τους στο περιθώριο εκεί που τους αξίζει και μη τους δίνετε σημασία ακούγοντας τα αισχρά και ασύστολα ψεύδη τους!

Ντροπή τους!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα