Τετάρτη, 24/04/2024 | 08:08

Ξυλοκόπησε τη μητέρα του και τη χάραξε με μαχαίρι – Καταδικασμένος για βιασμό και ληστεία ο μητροκτόνος

599 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/11/2021, 2:03 μμ | 0 σχόλια

Για υποθέσεις ληστείας και βιασμού είχε καταδικαστεί ο 35χρονος δράστης της μητροκτονίας στο Αγρίνιο, που έχει κλειστεί φυλακή αλλά και σε ψυχιατρικό κατάστημα κατά το παρελθόν.

Όπως σας ενημέρωσε το newsit.gr, ο δολοφόνος του Αγρινίου έχει «βαρύ» παρελθόν με πολλά βίαια ξεσπάσματα, και ήταν γνώριμος στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ο 35χρονος έχει καταδικαστεί για υπόθεση ληστείας το 2013 και βιασμού στα Ιωάννινα. Έχει κλειστεί στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και σε ψυχιατρικό κατάστημα.

Παράλληλα σε βάρος έχουν υποβληθεί δυο μηνύσεις το 2015 και το 2017. Το προφίλ του δείχνει έναν άνθρωπο επικίνδυνο και εξαιρετικά βίαιο και είναι απορίας άξιο πώς κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Ζούσαν μια κόλαση

Όπως φαίνεται είχε συχνούς καυγάδες με τη μητέρα του, την οποία δολοφόνησε με άγριο τρόπο το πρωί στην οικία της. Στη δολοφονία χρησιμοποιήθηκε μαχαίρι.

Η 80χρονη γιαγιά του δράστη, που δέχθηκε επίσης επίθεση με μαχαίρι, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου τραυματισμένη και σε κατάσταση σοκ.

Οι δυο γυναίκες φέρεται για μεγάλο χρονικό διάστημα να περνούσαν έναν πραγματικό Γολγοθά εξαιτίας του επιθετικού χαρακτήρα του 35χρονου, που κατέληξε στην σημερινή τραγωδία.

Το χρονικό

Όπως αναφέρει το karvasaras.gr, το φρικτό έγκλημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου 2021 όταν ο 35χρονος πήγε στο σπίτι στο οποίο διέμενε η μητέρα και η γιαγιά του και αφού επιτέθηκε αρχικά με τα χέρια του στη μητέρα, γρονθοκοπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι, στη συνέχεια την χάραξε και με μαχαίρι, χωρίς όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστό αν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τα χτυπήματα ή από το μαχαίρι.

Παράλληλα ο μητροκτόνος τραυμάτισε και την 80χρονη γιαγιά του η οποία όμως κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί πριν προλάβει να διαφύγει.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα