Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:12

Μεσολόγγι: Μία νεκρή και δύο τραυματίες σε τροχαίο

611 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/11/2021, 11:07 πμ | 0 σχόλια

Νοσηλεύτρια που είχε σχολάσει η άτυχη γυναίκα

Το τροχαίο έξω από το Μεσολόγγι στοίχισε τη ζωή σε μια 40χρονη νοσηλεύτρια που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σχολάσει από το νοσοκομείο του Ρίου. Στο νοσοκομείο οι δύο τραυματίες της μετωπικής σύγκρουσης…

Μια 40χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της και δυο άνδρες τραυματίστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 08.00 περίπου το πρωί στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Αγίου Ιωάννη Ευηνοχωρίου, στο Μεσολόγγι.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ενός Ι.Χ. και ενός μικρού φορτηγού ήταν μετωπική, καθώς είχαν αντίθετη κατεύθυνση. Το Ι.Χ. που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα είχε κατεύθυνση προς Μεσολόγγι, ενώ το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Τροχαίας το ένα από τα οχήματα ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι αναπόφευκτη. Η γυναίκα ήταν εν ζωή κάτοικος Μεσολογγίου και εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ρίου. Οι δυο τραυματισμένοι άνδρες είναι από το Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη νοσηλεύτρια εργαζόταν ως επικουρικό προσωπικό στην Α’ Παθολογική Κλινική. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, απ’ οπού αποχώρησε νωρίς το πρωί μετά τη λήξη της νυχτερινής βάρδιας.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας και πυροσβεστικό όχημα προκειμένου να απεγκλωβίσει τους τραυματίες. Η οδηγός του ΙΧ ανασύρθηκε νεκρή, ενώ οι δύο επιβαίνοντες στο άλλο όχημα τραυματισμένοι. Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Ο δρόμος έκλεισε για αρκετή ώρα έως ότου απομακρυνθούν τα συντρίμμια των αυτοκινήτων, με την κίνηση να διεξάγεται από το Ευηνοχώρι.

ΠΗΓΗ: newsit.gr- φωτό: aixmi-news.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα