Τετάρτη, 24/04/2024 | 20:13

Κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας για την 17η Νοέμβρη

486 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/11/2021, 4:53 μμ | 0 σχόλια

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας καλεί στη συγκέντρωση στο παλιο ΚΤΕΛ στις 5:30 μμ και στην ανακοίνωσή της για της17Ν μεταξύ άλλων τονίζει:

Συνεχίζουμε στην πάλη για την συνολική ήττα της πολιτικής του κεφαλαίου και της ΕΕ, για την ανατροπή της κυβέρνησης της ΝΔ από τους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες σε κόντρα με την εκλογική αναμονή και την συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ.

Χτίζουμε την αγωνιστική ανατρεπτική ενότητα από τα κάτω των αγωνιζόμενων τμημάτων της εργατικής τάξης και τον συντονισμό τους απέναντι στην αδράνεια και τα ξεπουλήματα απ την συνδικαλιστική γραφειοκρατία των ΓΣΕΕ / ΑΔΕΔΥ.

Παλεύουμε για ένα μεγάλο πρόγραμμα αντικαπιταλιστικών αλλαγών με κέντρο τα συμφέροντα και κάτω από τον έλεγχο του κόσμου της δουλειάς .

-Γιατί προσλήψεις, αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις και χτύπημα στην ακρίβεια μπορεί να γίνει μόνο αν βάλουμε χέρι στα κέρδη του κεφαλαίου και με αύξηση της φορολογίας του.

-Γιατί η υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, η υγεία, η εκπαίδευση, οι συγκοινωνίες, η ενέργεια και παντού, μπορεί να γίνει μόνο μέσα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εθνικοποιήσεων, χτυπήματος της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας, χωρίς αποζημιώσεις, με εργατικό έλεγχο.

– Γιατί η διαγραφή του χρέους, η απειθαρχία στις εντολές της ΕΕ και η αποδέσμευση από αυτήν είναι η απάντηση στα προγράμματα «δημοσιονομικής λιτότητας» και των μεταρρυθμίσεων σε όφελος του κεφαλαίου.

– Γιατί η υπεράσπιση της ειρήνης, η πάλη ενάντια στον εθνικισμό και κατά των εξοπλισμών συνδέεται άρρηκτα με τον αγώνα για την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ, των στρατηγικών συμφωνιών με ΗΠΑ-Γαλλία και τους αντιδραστικούς ανταγωνισμούς Ελλάδας-Τουρκίας.

– Γιατί το σύνθημα «καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες – Όχι στην Ευρώπη Φρούριο» είναι η απάντηση στις δολοφονίες προσφύγων και στη διαίρεση της εργατικής τάξης ανάλογα με τη θρησκεία και το χρώμα του δέρματος.

-Γιατί η υπεράσπιση του πλανήτη απ την οικολογική καταστροφή και την κλιματική αλλαγή σημαίνει πάλη ενάντια στις «πράσινες συμφωνίες» και το σύστημα που καταστρέφει το πλανήτη και το κλίμα.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα