Παρασκευή, 29/03/2024 | 14:29

Α.Σ.Ε. : Να σταματήσει η δίωξη συναδέλφου από τη ΔΔΕ Πρέβεζας

501 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/11/2021, 10:14 πμ | 0 σχόλια

Να σταματήσει η δίωξη συναδέλφου από τη ΔΔΕ Πρέβεζας
Συναδέλφισσα-ε
Σχετικά με τις εξελίξεις και την κλήση σε ΕΔΕ του συνάδελφου Διευθυντή του 1ου Λυκείου Πρέβεζας καθώς και του υπομνήματος-ανακοίνωσης του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου , η ΑΣΕ Πρέβεζας πρότεινε και έγιναν δεκτά από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας τα εξής: α)Οι αποφάσεις των Συλλόγων πρέπει να γίνονται σεβαστές από τις ΔΔΕ , καθώς ο Σύλλογος των Διδασκόντων γνωρίζει καλύτερα τα του σχολείου του , β) είμαστε αντίθετοι και καταδικάζουμε κάθε ΕΔΕ προς συνάδελφο που εφαρμόζει και υπερασπίζεται τις αποφάσεις του Συλλόγου του και γ) τα ζητήματα που ανακύπτουν μέσα στα πλαίσια των Συλλόγων , λύνονται με παιδαγωγικό τρόπο και όχι με διοικητικές πράξεις (ΕΔΕ).
Η πρόταση της ΑΣΕ Πρέβεζας , που έγινε δεκτή και από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας , είναι ο προϊστάμενος της ΔΔΕ Πρέβεζας , άμεσα , να ανακαλέσει την κλήση προς ΕΔΕ του συναδέλφου Διευθυντή και με την παρέμβαση του Συμβούλου παιδαγωγικής ευθύνης να λυθούν τα όποια ζητήματα έχουν ανακύψει.
Την Δεύτερα 15/11/2021 , το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας , επισκέφτηκε τη ΔΔΕ Πρέβεζας και συναντήθηκε με την αναπληρώτρια Διευθύντρια , καθώς ο Διευθυντής εκπαίδευσης απουσίαζε. Η αναπληρώτρια Διευθύντρια αρκέστηκε να διαβεβαιώσει ότι θα μεταφέρει την πρόταση της ΕΛΜΕ στον προϊστάμενο.
Δηλώνουμε τη σθεναρή μας αντίθεση και αντίσταση σε οποιαδήποτε άδικη δίωξη συναδέλφου. Ακόμα περισσότερο σε διώξεις που στοχεύουν και απειλούν τις συλλογικές αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων και θα υπερασπιστούμε δυναμικά το σεβασμό των αποφάσεων των Συλλόγων από την Διοίκηση.

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα