Τρίτη, 23/04/2024 | 09:55

Στην 36η έκθεση της Θεσσαλονίκης Philoxenia Expo 2021 η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

438 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/11/2021, 1:43 μμ | 0 σχόλια

Στην 36η έκθεση της Θεσσαλονίκης Philoxenia Expo 2021 η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας.

Την Παρασκευή 12/11/2021 ήταν Παρόν η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας εκπροσωπώντας την ο Πρόεδρος της κ. Χαλκίδης Πολύκαρπος, ο Γενικός Γραμματέας της Παναγιώτης Γκιοσάς, μέλη του ΔΣ αλλά και ξενοδόχοι της Ένωσης.
Όπως γνωρίζετε την προηγούμενη Χρονιά δεν είχε πραγματοποιηθεί η έκθεση λόγο του Covid 19 αλλά φέτος για αυτη την “Γιορτή” του Τουρισμού είχε αρκετά καλή συμμετοχή με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεδομένα της εποχής που διανύουμε.
Στα πλαίσια της Ένωσης και της επικοινωνιακής πολιτικής – προώθησης που έχουμε χαράξει τα τελευταία χρόνια η συμμετοχή πρέπει να είναι συνεχόμενη, αποτελεσματική και με διάρκεια.
Σε συνεργασία και συνέργεια με το Επιμελητήριο της Πρέβεζας θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας από κοινού για καλύτερα αποτελέσματα.
Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Μπούρη, την συνεργάτιδα του κα. Πωλίνα Μακρή αλλά και όλα τα παιδιά που εργάζονται στο Επιμελητήριο για την αμοιβαία συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Ένωσης και Επιμελητηρίου όπου και θα δυναμώσει το επόμενο διάστημα στις κοινές προσπάθειες.
Πάντα με Εξωστρέφεια ,Στρατηγική, Όραμα ,Επικοινωνία, Αγάπη και Σεβασμό για τον Νομό μας αλλά και για τους συναδέλφους ξενοδόχους, θα συνεχίσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι.
Ο Τουριστικός πήχης έχει μπει αρκετά ψηλά.


Χαράζουμε από κοινού το Τουριστικό Μέλλον του Νομού με όλες μας τις Ψυχικές Δυνάμεις.
Ένα είναι το σίγουρο, ότι έχουμε αρκετά τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και θέλουμε να “πατήσουμε” πάνω σε αυτά ώστε να τα εκμεταλλευτούμε Τουριστικά και Επενδυτικά για να αναπτύξουμε και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που είναι τόσο σημαντικές και απαραίτητες για την επιμήκυνση της Τουριστικής Περιόδου.
Θέλουμε να έχουμε και να φτάσουμε τον Νομό μας ως κορυφαίο Τουριστικό Προορισμό της Χώρας και είμαστε σίγουροι πως με τις συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει, θα τα καταφέρουμε.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας συναντηθήκαμε με Δημάρχους της Περιφέρειας και με άλλους φορείς, δώσαμε συνέντευξη στο Βεργίνα TV για τις ομορφιές του Νομού μας όπου και ευχαριστούμε το τηλεοπτικό Κανάλι της Θεσσαλονίκης, βγάλαμε και μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια όπου και θα τον επισκεφθούμε το επόμενο διάστημα.
Θα ξεκινήσουμε εντατικά την επικοινωνιακή δουλειά ώστε να διαμορφώσουμε ένα όμορφο και θετικό κλίμα για την επόμενη Τουριστική Περίοδο που είναι σίγουρο ότι θα είναι ποιο δυνατή και παραγωγική.
Με τιμή
Το Δ.Σ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα