Τετάρτη, 01/12/2021 | 12:09

Πρέβεζα: θέμα κολυμβητηρίου θέτει η “Ανυπότακτη Κίνηση” στο Δημοτικό συμβούλιο

143 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/11/2021, 3:00 μμ | 0 σχόλια

«Πρόταση της Ανυπότακτης Κίνησης για Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας για συζήτηση του θέματος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου προ ημερησίας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 29-11-2021»
Για μια ακόμη χρονιά το Κολυμβητήριο της Πρέβεζας δεν πρόκειται να λειτουργήσει τον χειμώνα, λόγω της μη εκτέλεσης των απαραίτητων έργων υποδομής , ώστε να μπορεί να θερμαίνεται , όπως συμβαίνει με όλα τα κολυμβητήρια.
Είναι εξοργιστικό πως , ενώ έχει εγκριθεί η προγραμματική σύμβασης για το έργο «Επισκευή – συντήρηση μηχανολογικών και κτιριακών εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου Δήμου Πρέβεζας Ν. Πρέβεζας» από τον Μάρτιο του 2019, έχουν παρέλθει 32 μήνες(!!!) και αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί.
Επίσης είναι απαραίτητο να διεκδικήσουμε τη δημιουργία νέου , σύγχρονου, ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητηρίου.
Η «Ανυπότακτη Κίνηση για τα Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας» θεωρεί απαράδεκτη τη συνέχιση αυτής της κατάστασης σε βάρος των πολιτών και των νέων του Δήμου μας, στους οποίους στερείται το δικαίωμα να ασχοληθούν με τον υγρό στίβο, την κολύμβηση και το πόλο, και ζητά να συζητηθεί το θέμα του Κολυμβητηρίου προ ημερησίας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 29-11-2021 με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων φορέων (αθλητικών συλλόγων , αθλητών , γονέων και άλλων ενδιαφερόμενων πολιτών).

Ταξιάρχης Κωστόγιαννης, Δημοτικός Σύμβουλος της Ανυπότακτης Κίνησης για τα Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα