Πέμπτη, 18/04/2024 | 09:28

Οικογενειακό δράμα πίσω από τη μήνυση της μητέρας στον γιο της – Θλίψη για τις περιγραφές

814 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/11/2021, 12:19 μμ | 0 σχόλια

Ανάστατη η Κάλυμνος από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται και ξεσκεπάζουν ένα οικογενειακό δράμα. Τι ανέφερε η μητέρα του 34χρονου…

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων κατηγορούμενος για απόπειρα εκβίασης με σωματική βία, για κλοπή, για απείθεια και για εξύβριση θα καθίσει την 9η Δεκεμβρίου 2021 ένας 34χρονος τοξικομανής Καλύμνιος, που μετέτρεψε τη ζωής της μητέρας του σε… κόλαση.

H έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε μετά την υποβολή μήνυσης από τη γυναίκα, που υποστήριξε ότι ο γιος της, ηλικίας 34 ετών, είναι άτομο τοξικοεξαρτημένο επί πολλά έτη και ότι η συνεχής λήψη τοξικών ουσιών έχει επηρεάσει σημαντικά τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική του υγεία.

Επεσήμανε ότι η οικογένεια έχει επιχειρήσει πολλές φορές να τον βοηθήσει να απεξαρτητοποιηθεί αλλά μάταια και ότι κατόπιν αιτήσεών της εισήχθη δύο φορές για αναγκαστική νοσηλεία στο νοσοκομείο της Λερού όπου την τελευταία φορά εξήλθε με οδηγίες για λήψη φαρμάκων.

Πρόσθεσε ότι δεν λάμβανε τη θεραπεία του και ότι βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση καθότι πουλάει σε τρίτα άτομα οικοσκευές και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται εντός της οικίας των γονέων του, ότι τα περιστατικά βίας σε βάρος της είναι αναρίθμητα και σοβαρά.

Ο κατηγορούμενος την 11η Ιανουαρίου 2021, ευρισκόμενος εντός της οικίας των γονέων του στην ενορία Υπαπαντής Καλύμνου, άρπαξε με βιαιότητα τη μητέρα του, από τον λαιμό, και εν συνεχεία, την απείλησε ότι εάν δεν του κατέβαλλε ορισμένο χρηματικό ποσό θα την σκότωνε.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η μητέρα του δεν ενέδωσε αλλά αντίθετα ειδοποίησε τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, υποβάλλοντας ενώπιον των υπηρετούντων αστυνομικών στο ΑΤ Καλυμνίων, έγκληση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο κατηγορούμενος την 12η Ιανουαρίου 2021. Περαιτέρω, κατά την ίδια ως άνω ημέρα, αφαίρεσε από την οικία στην οποία διέμενε με την μητέρα του τις τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων από ATM της τελευταίας και αποχώρησε, ενώ παράλληλα την εξύβρισε.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα