Παρασκευή, 26/04/2024 | 19:22

Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πρέβεζας: Ευχαριστήριο

485 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/11/2021, 9:55 πμ | 0 σχόλια

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ως Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πρέβεζας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τις/τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές της 13ης Νοέμβρη για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Σύλλογό μας. Επίσης, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλες/ους τις/τους συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές, που μας εμπιστεύθηκαν, για μια ακόμα φορά και -παρά τον πόλεμο λάσπης που δεχθήκαμε- τίμησαν με την ψήφο τους τις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξής μας για ένα δημόσιο, δημοκρατικό και σύγχρονο σχολείο χωρίς αποκλεισμούς, για όλους τους μαθητές.

Με την ψήφο σας, μας αναδείξατε πρώτη δύναμη στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Η παράταξή μας δεν πανηγυρίζει ούτε εφησυχάζει, αλλά αντίθετα συνεχίζει πιο δυνατά και αισιόδοξα τον αγώνα για ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.

Με την ίδια πίστη στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας αλλά και όλα τα μέλη και οι φίλοι του Αυτόνομου Δικτύου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πρέβεζας, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, να παλεύουμε και να διεκδικούμε λύσεις στα κοινά μας προβλήματα, διεκδικώντας ένα ουσιαστικό και πραγματικά ισχυρό δημόσιο σχολείο, ενάντια στον αυταρχικό, αντιδημοκρατικό και αντιεκπαιδευτικό κατήφορο του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης.

Μένουμε δυνατοί απέναντι στη «φασόν» τρομοκρατία του ΥΠΑΙΘ. Απαντάμε συλλογικά με τα κείμενα που εισηγείται η ΔΟΕ για τον προγραμματισμό και συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση-χειραγώγηση-διάλυση του Δημόσιου Σχολείου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα