Δευτέρα, 06/12/2021 | 11:16

Αδιανόητη τροπή: Εκτός από τη νονά του, είχε σκοτώσει και τη μητέρα του δικηγόρου του!

206 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/11/2021, 2:07 μμ | 0 σχόλια

Μια αδιανόητη εξέλιξη έρχεται στο φως μετά την έρευνα της αστυνομίας για τον 39χρονο από το Βόλο, που πριν από μερικές μέρες είχε συλληφθεί για τη δολοφονία της νονάς του. Ο ίδιος άνθρωπος είχε σκοτώσει πριν από 12 χρόνια κι άλλη μια γυναίκα: τη μητέρα του δικηγόρου του!

Η δολοφονία εκείνη στο Βόλο είχε γίνει τον Αύγουστο του 2009. Κατέστη δυνατό να εξιχνιαστεί 12 χρόνια αργότερα καθώς τώρα συνελήφθη ο 39χρονος, για το φόνο της νονάς του και οι αστυνομικοί, που είχαν από την πρώτη στιγμή υπόνοιες πως ίσως να είναι ο ίδιος δράστης, του έκαναν εξέταση DNA, συγκρίνοντάς το με τα όσα είχαν βρει στο σώμα και τα νύχια της 69χρονης!

Τα αποτελέσματα από τη σύγκριση του DNA έφτασαν σήμερα (15.11.2021) στα χέρια των αστυνομικών στο Βόλο και αμέσως έγινε γνωστό ότι αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας πριν από 12 χρόνια, με θύμα τη μητέρα του ανθρώπου που είχε αναλάβει την υπεράσπισή του!

Ο ίδιος δικηγόρος, σημειώνεται, είχε αναλάβει την υπεράσπιση του 39χρονου και σε άλλα “μπλεξίματα” με το νόμο, παλιότερα. Τώρα, στην υπόθεση της δολοφονίας της 75χρονης νονάς του, τον είχε ορίσει συνήγορο του δράστη το δικαστήριο!

Το χρονικό της φρίκης
Ήταν απόγευμα της 12ης Αυγούστου του 2009 όταν ο δράστης σκότωσε την άτυχη 69χρονη γυναίκα. Είναι άγνωστο το κίνητρο του εγκλήματος εκείνου, αφού δεν είχε διαφανεί πως ο δολοφόνος είχε πάρει κάτι από το σπίτι του θύματος, όπως θα έκανε 12 χρόνια αργότερα, όταν σκότωσε την 75χρονη νονά του για 2.000 ευρώ.

Το θύμα είχε βρεθεί νεκρό, μέσα στο σπίτι, από την κόρη του. Ο δράστης μπαινόβγαινε στο σπίτι γιατί στο ίδιο τριώροφο οίκημα έμεναν οι παππούδες του. Η 69χρονη έμενε στον τρίτο όροφο και οι παππούδες του στο ισόγειο.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

ΠΗΓΗ-φωτο: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα