Παρασκευή, 19/04/2024 | 19:00

Το… “τρένο” που πέρασε ή δεν πέρασε από την Πρέβεζα

3119 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/10/2021, 8:53 πμ | 0 σχόλια

Ήταν λίγο μετά το 2000, όταν έπαιζε έντονα δημοσιογραφικά το ζήτημα της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Ηπείρου. Συζητήσεις επί συζητήσεων, συναντήσεις έδιναν και έπαιρναν, ανάμεσα σε πολιτικά πρόσωπα και οι φορείς της Ηπείρου έθεταν με κάθε ευκαιρία το ζήτημα σε κεντρικό επίπεδο.

Τις τελευταίες μέρες άτομα που προφανώς είτε η ζωή τους δεν έχει ενδιαφέρον, είτε δεν έχουν ενδιαφέροντα στη ζωή τους, προσπάθησαν να ανακινήσουν την ύπαρξη ενός άλλο… τρένου στην Πρέβεζα.

Ήταν τόσο έντονη η φημολογία και πήρε τέτοια ισχύ, που οι διάφορες κασσάνδρες το διέδωσαν αριστερά και δεξιά, σε σημείο που προκαλεί μόνο θλίψη.

Το αν πέρασε το Τρένο ή το τρενάκι ή δεν πέρασε από την Πρέβεζα, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον;

Και μάλιστα οι συζητήσεις έβαζαν μέσα σε αυτό το… διαφορετικό τρένο, πρόσωπα και πρόσωπα που ο αριθμός τους από χείλη σε χείλη, έφτασαν τα… 40 και…!

Άλλοι έκαναν λόγο για το Καναλάκι, άλλοι για την Πρέβεζα, άλλοι για την Αθήνα, άλλοι για την Άρτα και πάει λέγοντας. Και μάλιστα από χείλη σε χείλη, ο καθένας πρόσθετε κι ένα άτομο που πιθανότατα αντιπαθούσε και ο αριθμός από τους… “συμμετέχοντες” ή “Συμμετέχουσες” μεγάλωνε. Πραγματικά θλιβερό.

Το “τρένο” λοιπόν δεν πέρασε ποτέ από την Πρέβεζα, μέσα σε όλα αυτά τα ανυπόστατα που ακούστηκαν, αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: “Ακόμα κι αν είχε συμβεί, που δεν έχει συμβει, βρε τι σας νοιάζει πως αυτοδιαθέτουν το σώμα τους ορισμένοι; Τόσο πολύ σας ενδιαφέρει;”

Απαιτείται μεγάλη προσοχή, να μην “καταπίνετε” αμάσητα όσα σας σερβίρουν καλοθελητές αναφορικά με δήθεν Ροζ ιστορίες.

Το “τρένο” λοιπόν δεν πέρασε από την Πρέβεζα κι όλα τα δήθεν συνταρακτικά, για καταγγελίες σε αρμόδιες αρχές ή την ύπαρξη βίντεο, αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας ορισμένων και είναι ψεύδη.

Φιλική μου συμβουλή: Δώστε ενδιαφέροντα στη ζωή σας ορισμένοι, κάντε τη ζωή σας ενδιαφέρουσα!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα