Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:28

Σήμερα η κηδεία της Νεκταρίας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της

557 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/10/2021, 8:48 πμ | 0 σχόλια

Μουδιασμένη παραμένει όλη η Ελλάδα από το στυγερό έγκλημα

στην Ιεράπετρα το πρωί της Παρασκευής (29.10.2021) με θύμα την 48χρονη Νεκταρία που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύζυγό της.

Η άτυχη γυναίκα βρήκε το θάνατο στο χώρο του ξενοδοχείου όπου είχε πάει να κάνει δοκιμαστικό για δουλειά. Εκεί ο 54χρονος αφού τη χτύπησε με τη μηχανή του, την μαχαίρωσε απανωτά.

Το μεσημέρι η κηδεία
Τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού από χθες δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους ενώ καλούνται σήμερα να θάψουν την αγαπημένη τους μητέρα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η κηδεία της 48χρονης Νεκταρίας θα πραγματοποιηθεί στον τόπο καταγωγής της, τον Αμπελούζο της Μεσαράς, στις 2 το μεσημέρι.

Με τραύματα από μαχαίρι στο νοσοκομείο ο συζυγοκτόνος
Ο 54χρονος συζυγοκτόνος παρέμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας καθώς αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι που σκότωσε την πρώην σύζυγό του.

Όπως ανέφερε το cretapost.gr, ο δράστης μετά την άγρια δολοφονία της 48χρονης πήγε σε γκρεμό που υπήρχε δίπλα από το ξενοδοχείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ όπως φαίνεται μαχαιρώθηκε δύο φορές στο στήθος.

Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων με την ΕΛ.ΑΣ., παρουσία του μεγάλου του γιου, ο 54χρονος τελικά πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του και να παραδοθεί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

«Φέρει δύο τραύματα από αμβλύ όργανο στο αριστερό στήθος. Το ένα επιφανειακό το άλλο λίγο πιο βαθύ. Οι γιατροί τον περιέθαλψαν ενώ δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση», τόνισε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μανώλης Καλλιονάκης.

Καρέ – καρέ πώς έγινε το έγκλημα – Ψύχραιμος ο συζυγοκτόνος
Απόλυτα ψύχραιμος εμφανίστηκε αμέσως μετά την δολοφονία της πρώην συζύγου του, ο 54χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου όπου έγινε η άγρια δολοφονία ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να την σκοτώσει.

Η 48χρονη έφυγε σήμερα το πρωί από το σπίτι όπου έμενε με το νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα για να πάει στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς προκειμένου να κάνει ένα δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά.

«Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει «Πού είναι η …; Τί της έκανες;» και της απαντά «Είχαμε προηγούμενα» και φεύγει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου περιγράφοντας και τις επόμενες κινήσεις του δολοφόνου: «Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παρατάει και φεύγει με τα πόδια και πάει στο δίπλα χωράφι, που είναι γκρεμός. Εκεί απειλούσε να αυτοκτονήσει με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο».

Μέσα σε λίμνη αίματος η 48χρονη
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τόσο η διευθύντρια του ξενοδοχείου όσο και η μητέρα της που αντίκρισε νεκρή την 48χρονη.

«Η μητέρα μου όταν είδε έτσι τον 54χρονο δεν κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει. Νόμιζε ότι είχε κρυφτεί κάπου επειδή εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της. Μετά που την έψαξε την βρήκε πεσμένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η μητέρα μου είναι σε κατάσταση σοκ. Είδαμε από τις κάμερες ότι την κυνηγούσε για να την σκοτώσει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε», τόνισε σχετικά η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξενοδοχείο βρέθηκε ο ιατροδικαστής ενώ είχαν κληθεί και τα παιδιά του ζευγαριού.

Η 48χρονη πρόσφατα είχε φτιάξει την ζωή της μετά το διαζύγιο που πήρε από τον πρώην σύζυγό της.

«Απ’ ότι γνωρίζω έχουν πάρει κανονικά διαζύγιο ωστόσο εκείνος δεν έφευγε από το σπίτι. Η 48χρονη όμως ξανάφτιαξε τη ζωή της και απ’ ότι γνωρίζω εκείνος το έμαθε πρόσφατα. Η κοπέλα έμενε με το νέο της φίλο ενώ δύο ημέρες πριν ο πρώην σύζυγος της είχε προαναγγείλει ότι θα την σκοτώσει αλλά όλοι πίστευαν ότι θα έμενε στα λόγια», επεσήμανε σχετικά στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου.

Ξαδέρφη συζυγοκτόνου: Κρίμα κι άδικο για την Νεκταρία
Μία ξαδέρφη του συζυγοκτόνου μιλώντας στο cretapost αναφέρει πως είχαν πάρει εδώ και κάποιο καιρό διαζύγιο ωστόσο πρόσφατα ο 54χρονος έμαθε ότι διατηρούσε σχέση με τον επιστήθιο φίλο του.

«Χθες ο ξάδερφός μου έμαθε ότι η Νεκταρία είχε σχέση με τον, επί 35 χρόνια, επιστήθιο φίλο του. Μάλιστα, είδε και μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο φίλος του μαζί με την πρώην σύζυγό του στα social media. Πιθανότατα αυτό τον εξόργισε και έκανε ότι έκανε. Είναι κρίμα κι άδικο αυτό που έγινε. Κρίμα για την Νεκταρία», είπε η ίδια.

Φυσικά ακόμα και αν αυτό ισχύει, δεν δικαιολογεί σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση τα όσα έγιναν.

Η ίδια υποστηρίζει επίσης πως η σχέση του 54χρονου με τα παιδιά του είναι εξαιρετική ενώ ο δράστης φαίνεται να έχει αδυναμία στον μεγαλύτερο γιο του.

ΕΛΑΣ: «Δεν είχε υπάρξει καταγγελία» για τον 54χρονο
Καμία καταγγελία δεν υπήρξε για τον 54χρονο στην Ιεράπετρα της Κρήτης σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ως απάντηση σε δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η 48χρονη στην Κρήτη είχε προβεί σε καταγγελία σε βάρος του 54χρονου πρώην συζύγου της, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει πως δεν είχε καταγγελθεί ποτέ ο συζυγοκτόνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε διάφορα μέσα και στο διαδίκτυο αναφορικά με την υπόθεση ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα στο νομό Λασιθίου, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ανακοινώνεται ότι: Σε καμία αστυνομική Υπηρεσία του ανωτέρω νομού, δεν είχε καταγραφεί ή καταγγελθεί οτιδήποτε, σε βάρος του εμπλεκόμενου ημεδαπού, που να σχετίζεται με την υπόθεση».

ΠΗΓΗ: newsit.gr-φωτό: tanea.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα