Πέμπτη, 18/04/2024 | 02:46

Πρέβεζα-σοκ: Έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Σαρρής

2791 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/10/2021, 8:00 πμ | 0 σχόλια

Μια ακόμη τραγική είδηση φέρνει βάρος στην καρδιά και θλίψη στην κοινωνία της Πρέβεζας.

Το ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, με τους διαχρονικούς αγώνες του, την αγάπη για τον τόπο μας και το γνήσιο χιούμορ του, Παναγιώτης Σαρρής, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική μας κοινωνία.

Η ζωή του Πάνου όπως τον λένε όλοι με αγάπη, είναι συνδεδεμένη με αγώνες στην αριστερά, έκανε μια υπέροχη οικογένεια, έγινε παππούς, όμως στην Κυανή Ακτή (που τον βλέπαμε) ειδικότερα και στην Πρέβεζα γενικότερα το κενό του θα μείνει δυσαναπλήρωτο.

Πρωτοστάτησε σε αγώνες που έφεραν ανατροπές και βοήθησαν την πόλη της Πρέβεζας να αναπτυχθεί και να διευρύνει τους πνευματικούς, πολιτιστικούς, προοδευτικούς ορίζοντές της με την εκλογή του Νίκου Γιαννούλη ως δημάρχου Πρέβεζας 1982-1994 και ήταν αγαπητός σε όλους τους Πρεβεζάνους. Ήταν εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας και σηματοδότησε μια σειρά από έργα ως αντιδήμαρχος Πρέβεζας με την απόκτηση υποδομών της Πρέβεζας που μέχρι τότε ήταν ανύπαρκτες! Η προσφορά του στον τόπο μας είναι ανεκτίμητη σε όλα τα επίπεδα!

Η φυγή του Πάνου ήταν ξαφνική και αναπάντεχη και ο πόνος από μια τέτοια απώλεια είναι μεγάλος. Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, τόσο γνήσιοι και αληθινοί.

Για την Πρέβεζα, το κενό είναι μεγάλο.

Η εξώδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 13.30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Πρέβεζα.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Πάνου Σαρρή.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα