Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:24

Πρέβεζα: Με νίκη ξεκίνησε ο Φιλαθλητικός- Τον Α.Σ. Γιάννενα υποδέχεται το Σάββατο

610 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/10/2021, 2:59 μμ | 0 σχόλια

ΣΥΛΛΟΓΟΙ Α.Ο & ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
25/10/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 1-3
Με το δεξί ξεκίνησε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας την νέα χρονιά στην Α2 Γυναικών , πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη επι της γηπεδούχου Αργώ Βόλου με 3-1 σετ .
Ο Φιλαθλητικός ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα και με διάθεση να καθαρίσει γρήγορα το 1ο σετ. Δύσκολο σέρβις, αλάνθαστη επίθεση και αλληλοκαλύψεις στην άμυνα έδωσαν πνοή στην ομάδα που επικράτησε με 25-11. Στο επόμενο σετ με διάθεση χαλάρωσης και αβίαστων λαθών έδωσαν την ευκαιρία στην Αργώ Βόλου να ανασυνταχθεί και να μπει στον αγώνα κερδίζοντας αναπάντεχα και ισοφαρίζοντας σε 1-1,
Η μεγάλη μάχη δόθηκε στο 3ο και σημαντικότερο σετ όπου οι ομάδες εναλλάσσονταν πόντο πόντο. Στα κρίσιμα σημεία η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου φάνηκε αντάξια του επιπέδου της και με καθαρό μυαλό τόσο στην επίθεση αλλά και με δυνατό μπλοκ , επικράτησε γεμίζοντας με αισιοδοξία την ομάδα και ώθηση για τη συνέχεια του παιχνιδιού ενώ από την άλλη σκόρπισε απογοήτευση στην ομάδα του Βόλου. Το 4ο και τελευταίο σετ με απόδοση εφάμιλλης του 1ου σετ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της και τελείωσε με το εντυπωσιακό 25-10 .Το τέλος του αγώνα βρήκε όλη την αποστολή της ομάδας να ξεσπά σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τη μεγάλη αυτή νίκη.


Ο αρχιτέκτονας της νίκης ,προπονητής , Πέτρος Παπαδόπουλος εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος από το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας μοίρασε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την φοβερή τους προσπάθεια ενώ τόνισε ότι η νίκη αυτή δίνει ώθηση στην ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος που όμως μόνο με συνεχή και σκληρή δουλειά μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Τα σετ: 11-25, 25-21,24-26,10-25
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κύριοι Χουλιαρόπουλος Δ, Παρασκευάς Θ και η κυρία Μακρυγιάννη Θ.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος, Γεωργουλάς, Φουρκιώτης) Κασιούρα Β,Κασιούρα Χ,Στύλα Στ,Παπαμίχου Δ, Ζαφειρίου Αικ, Γιαλόγλου Ν, Πόλη Β, Νικολάου Ειρ, Prokudina Polina, Αγγέλη Μαρ, Παπαθανασίου Σ, Πώπου Ε,Αρέστη Χρ, Γερολυμάτου Ε

Προπονητής : Πέτρος Παπαδόπουλος Βοηθός : Βασίλης Τσουμάνης Γυμναστής : Δημήτρης Γεωργοπέτρης
ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Κοσμίδου Β,Θεοδωράκη Ν,Αγόρου Ν, Ρίτσα Μαρτίν,Parshyna Val, Σάμπου Μ, Πατακιάρα Ζ,Κούκα Μ, Σιούλα Ι, Γκίμπερτ Μαρ.

Το Σάββατο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών ο Φιλαθλητικός υποδέχεται τον ΑΣ Γιάννενα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας στις 19:00 και οι θεατές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού τεστ covid 19. Η χρήση της μάσκας καθ’ολη τη διάρκεια του αγώνα είναι υποχρεωτική.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα