Τρίτη, 19/03/2024 | 09:00

Πρέβεζα-Κύκλωμα Εκβιαστών : Κατατέθηκε μήνυση στην αστυνομία!

1850 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/10/2021, 2:29 μμ | 0 σχόλια

Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει με γοργούς ρυθμούς η υπόθεση που συντάραξε την Πρέβεζα και αφορά στο κύκλωμα εκβιαστών που έδρασε σε βάρος γνωστού επιχειρηματία της Πρέβεζας, ο οποίος δεν ενέδωσε, δεν υπέκυψε σε απαιτήσεις. Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί σε επίπεδο Αθήνας, η κίνηση της νομικής διαδικασίας από τον επιχειρηματία προκειμένου να προστατευτεί ο ίδιος και η οικογένειά του, από τον γνωστό δικηγόρο Παναγιώτη Βλάσση, ενώ σε επίπεδο Πρέβεζας ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Γιάπρος, ανέλαβε την υπόθεση. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες όπως σας είχαμε ενημερώσει στο προηγούμενο- σχετικό με το θέμα- δημοσίευμά μας. Από τον επιχειρηματία και τον δικηγόρο του κατατέθηκε μήνυση στην Αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι.

Σε δελτίο τύπου προχώρησαν οι δικηγόροι του επιχειρηματία
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκεφθήκαμε σήμερα, 16-10-2021, την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας όπου ο εντολέας μας μέσω του Τμήματος Ασφαλείας υπέβαλε νέα έγκληση η οποία απευθύνεται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που μόλις και χθες συνεχίζοντας την εγκληματική συμπεριφορά του διέπραξε νέα βαρύτατα αδικήματα μεταξύ άλλων της εκβίασης και της παραβίασης των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων με χρήση και διάδοση παραχαραχθέντος και αλλοιωθέντος βιντεοπτικού υλικού. Η υπόθεση είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πόλης μας.
Θέλουμε να τονίσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο εντολέας μας δεν πρόκειται να υποκύψει στις παράνομες απαιτήσεις και αξιώσεις των εκβιαστών, θα ασκήσει όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα και θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους έτσι ώστε όσοι παρανομούν εις βάρος του να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Είναι δε βέβαιο πως όσοι αναπαράγουν το παράνομο αυτό υλικό θα βρεθούν και αυτοί αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.
Τέλος θέλουμε να τονίσουμε ότι εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, που ήδη ερευνάται από τις διωκτικές αρχές, τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας κατασκευάσθηκαν σενάρια νοσηρής φαντασίας και τοξικού κλίματος με παραγωγή και διάδοση «φημών» εμπλοκής συμπολιτών μας, σενάρια που ουδεμία απολύτως σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

ΠΡΕΒΕΖΑ 16-10-2021
ΟΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΑΠΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα