Τρίτη, 19/03/2024 | 10:03

Πρέβεζα: Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή, ο Χρήστος Ζήσης

5420 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/10/2021, 6:11 μμ | 0 σχόλια

Ένα ακόμη θλιβερό νέο επιφύλαξε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου για την Πρέβεζα και συγκεκριμένα, αυτή τη φορά γι α το χωριό του Αρχαγγέλου Πρέβεζας.

Ένας υπέροχος άνθρωπος που πριν ένα περίπου χρόνο μάλιστα είχε χειροτονηθεί ιερέας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην περιοχή μας.

Ο Χρήστος Ζήσης είχε Προσβληθεί από τον κορονοϊό και πάλευε δύο μήνες στο νοσοκομείο, όμως τον ξεπέρασε και τα αίτια του θανάτου του, μέχρι κι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχουν γίνει γνωστά.
Υπάρχει μία πληροφορία που κάνει λόγο για ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, την οποία ωστόσο μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Ένας νέος καλόκαρδος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη!

Η θλίψη είναι μεγάλη και για τους δικούς του ανθρώπους και για τους ανθρώπους που τον γνώριζαν. Είχε μεγαλείο ψυχής ο Χρήστος Ζήσης και ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο της τοπικής κοινωνίας.

Το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Ζήση, θα το πουν οι δικοί του άνθρωποι την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στον Αρχάγγελο Πρέβεζας στις 3.30 το μεσημέρι!

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Χρήστου Ζήση. Καλό του ταξίδι!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα