Τρίτη, 16/04/2024 | 16:58

Πρέβεζα-Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Σε καλό κλίμα και μηνύματα ενότητας

1005 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/10/2021, 1:32 μμ | 0 σχόλια

Σε πολύ καλό κλίμα κίνησε η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών στην Πρέβεζα την Κυριακή 24 ΟΠκτωβρίου 2021, υπήρξε ικανοποιητική προσέλευση, ενώ Άρης Ζάχος και Νίκος Σολδάτος που διεκδικούν την προεδρία της ΝΔ έστειλαν μηνύματα ενότητας. Τόσο ο Άρης Ζάχος όσο και ο Νίκος Σολδάτος, έκαναν δηλώσεις στην ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση.

Άρης Ζάχος: “Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι, νομίζω και οι δύο υποψήφιοι, αλλά και οι σύμβουλοι υποψήφιοι διότι δίνουμε ένα παράδειγμα του πως σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα στη ΝΔ. Η ενότητα είναι το διακύβευμα, προκειμένου να προχωρήσουμε στο επόμενο που είναι η πρόοδος, την οποία θα εξασφαλίσουμε μόνο από την ενότητα κι αυτό το παράδειγμα δίνουμε εμείς σήμερα. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι και κάτω από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που έχουμε -συγκρίνοντας δηλαδή άλλες εκλογικές περιπτώσεις- αλλά και το κλίμα, την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο εκλογικό κέντρο όπου τα πράγματα ρέουν ομαλά, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα . Θα έχουμε ένα αποτέλεσμα ανεξαρτήτως του ενός ή του δεύτερου υποψηφίου, το αποτέλεσμα θα είναι επωφελές για την παράταξη στο σύνολό της. Εύχομαι τα καλύτερα σε κάθε υποψήφιο συμπεριλαμβανομένου του αγαπητού μου φίλου Νίκου Σολδάτου, κάθε στόχος του να επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν τον βλέπω σαν αντίπαλο, τον βλέπω σαν ανθυποψήφιο στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά δεδομένου ότι ο κοινός μας εχθρός είναι άλλος, μαζί θα δώσουμε τη μάχη των επόμενων εκλογών.”

Νίκος Σολδάτος: Η διαδικασία κυλάει πολύ όμορφα, ο κόσμος από ότι βλέπουμε μας τιμά και έρχεται, αυτό δείχνει μια συσπείρωση στο κόμμα και αν ήταν λίγο καλύτερος ο καιρός, θα υπήρχε μεγαλύτερη προσέλευση. Υπάρχει αρκετά καλή ροή οπότε βλέπουμε ότι ο κόσμος συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία. Όπως είπε και ο φίλος Άρης, η επόμενη μέρα θα μας βρει πάλι μαζί είτε κερδίσω είτε χάσω. Βασικά δεν υπάρχει νίκη ή ήττα, είναι επιλογές καθαρά οπότε η επόμενη μέρα θα μας βρει μαζί για το καλό του κόμματος και κατ΄επέκταση για το καλό του τόπου.”

Να σημειωθεί ότι οι κάλπες στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ κλείνουν στις 7 το απόγευμα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα