Παρασκευή, 26/04/2024 | 06:24

Αλέξανδρος Καχριμάνης: Θέματα που εκκρεμούσαν πολλά χρόνια, λύνονται σε πολύ γρήγορο χρόνο!

487 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/10/2021, 9:07 πμ | 0 σχόλια

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, συναντήθηκε με τους φορείς της περιοχής η υπουργός πολιτισμού την Τρίτη 26 Οκτωβρίου η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ανάμεσά τους ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας Βασίλης Ψαθάς, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Χρήστος Γούσης, Χρήστος Ματσίρας, Δημήτρης (Τάκης) Παππάς, ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός κ.α.




Σε δηλώσεις προχώρησε μετά την ομιλία της υπουργού, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης : “Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την κυρία υπουργό για τη συνεργασία που έχουμε μέχψρι σήμερα. Θέματα που εκκρεμούσαν για πολλά χρόνια λύνονται σε πολύ γρήγορο χρόνο κι αυτό μας βάζει σε υποχρεώσεις να λύνουμε θέματα που αφορούν τα μνημεία μας. Η παράκαμψη της νικοπόλεως δίνει άλλη μορφή στον αρχαιολογικό χώρο και δίνει το δικαίωμα-όπως είπε και η υπουργός- να κάνουμε την αίτηση στην Unesco. Την ευχαριστούμε και να ξέρει ότι αφήνει σε μας τέτοιο μεγάλο αποτύπωμα με τις πρωτοβουλίες της που πλέον υποχρεωνόμαστε να ασχολούμαστε πάρα πολύ με τα μνημεία.” τόνισε φανερά ικανοποιημένος από τις εξελίξεις ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα