Παρασκευή, 26/04/2024 | 23:19

Η επόμενη μέρα στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας, μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες

657 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/10/2021, 9:22 πμ | 0 σχόλια

Η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας ήταν κατά γενική ομολογία μικρή. Τα αίτια της μικρής προσέλευσης των μελών της ΝΔ στις εσωκομματικές διαδικασίας, δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν.

Στα συν το πολύ καλό κλίμα που επικράτησε και σ’ αυτό συνέβαλλαν οι προσωπικότητες των ανθρώπων που έθεσαν υποψηφιότητα είτε για τη ΝΟΔΕ, είτε για μέλη της ΝΟΔΕ, είτε για σύνεδροι, είτε για τις ΔΗΜ.Τ.Ο.

Η αίσθηση που άφησαν οι δύο “αντίπαλοι” που διεκδίκησαν την προεδρία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Άρης Ζάχος και Νίκος Σολδάτος, ήταν ότι πρόκειται για Συνυποψήφιους και όχι για “αντίπαλους” κι αυτό θεωρούμε ότι πρόσθεσε σημαντικά στο κλίμα των εσωκομματικών διαδικασιών.

Τα μηνύματα μετά από αυτό το κλίμα είναι μάλλον ευοίωνα για την επόμενη μέρα στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας και τις ΔΗΜ.Τ.Ο.

Αναλύσεις για τα εκλογικά αποτελέσματα, έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται για κάποιο χρονικό διάστημα και κάποιοι θα βγάζουν νικητές και ηττημένους. Όλα αυτά βέβαια με βάση τα ψηφοδέλτια που έπεσαν και τις ψήφους που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι.

Σε ότι αφορά τους δύο υποψήφιους για την προεδρία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας και οι δύο έδειξαν διάθεση συνεργασίας για την επόμενη μέρα, γεγονός ασφαλώς θετικό.

Ασφαλώς θα υπάρξουν και δυσκολίες και στα δύσκολα κρίνονται οι πάντες.

Να θυμίσουμε ότι ο νεοκλεγέντας πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας υπήρξε υποψήφιος του συνδυασμού “Δήμος της καρδιάς μας” του νυν δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Σε εσωκομματικό πεδίο, ενισχύει η εκλογή του Νίκου Σολδάτου, την περαιτέρω παρουσία του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου; Είναι κάτι που ασφαλώς θα φανεί στη συνέχεια.

Ο Νίκος Σολδάτος είναι ένθερμος υποστηρικτής του κ. Γεωργάκου, κάτι που ασφαλώς δεν έκρυψε ποτέ.

Η Εκλογή του Νίκου Σολδάτου στην προεδρία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας φράζει το δρόμο σε άλλες υποψηφιότητες προερχόμενες από το χώρο της ΝΔ για τον δημαρχιακό θώκο Πρέβεζας ή μπαίνει στη λογική του “Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν”; Είναι κάπως πρόωρο να συζητάμε για τα παραπάνω, όμως έχουν τη σημασία τους και βέβαια και το ενδιαφέρον τους.

Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκο Σολδάτο και όλους τους εκλεγέντες είτε σύνεδρους, είτε στις ΔΗΜ.Τ.Ο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα