Παρασκευή, 19/04/2024 | 00:30

Εκλογές ΝΟΔΕ Πρέβεζας: Άναψαν φωτιές σε “Πηγάδι”

1104 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/10/2021, 3:13 μμ | 0 σχόλια

Σε κεντρικό σημείο της Πρέβεζας εντελώς τυχαία ο ένας μετά τον άλλον συγκεντρώθηκαν πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά και μάλιστα αυξημένης εμβέλειας το πρωί του Σαββάτου 2 Οκτωβρίου.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις εκλογές στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας και το πηγαδάκι που στήθηκε στην αρχή, στη συνέχεια μεγάλωσε και έγινε Πηγάδι. Και τι Πηγάδι και ποιος δε συμμετείχε. Ανθρωποι της διοίκησης και της αυτοδιοίκησης, άνθρωποι με εμπειρία στα κοινά, πρώην και νυν αιρετοί. Η συζήτηση στο πηγαδάκι που έγινε Πηγάδι φούντωσε και άναψαν φωτιές.

Έγινε αναφορά στην απροθυμία για υποψηφιότητες στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας αποδόθηκαν μομφές και μάλιστα υπήρξε κι ένας έντονος εκνευρισμός. Διαπληκτισμοί, ομηρικές μάχες δεν υπήρξαν γιατί για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το επίπεδο του διαλόγου- έστω και έντονου διαλόγου- ήταν υψηλό.

Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας αυτή την απροθυμία, την αιτιολογεί με το δικό του σκεπτικό και είναι γεγονός ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Και για να λέμε τα πράγματα με τόνομά τους η προηγούμενη διοίκηση, η απερχόμενη διοίκηση στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας, είχε βάλει τον πήχη ψηλά, πολύ ψηλά…

Σε κάθε περίπτωση, το… Πηγάδι ήταν βαθύ!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα