Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:01

Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Πρέβεζας: Να ανακληθεί η εκδικητική απόλυση του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ – οδηγών φορτηγών

670 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/09/2021, 1:12 μμ | 0 σχόλια

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ

του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας – οδηγών φορτηγών

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Τη Τρίτη 21 Σεπτέμβρη ο αγώνας για την ανάκληση της απόλυσης του σ/φου Σιαφάκα Γεώργιου μεταφέρεται στις δικαστικές αίθουσες. Είναι η δεύτερη απόλυση (η πρώτη ήταν τον Ιούνιο του 2009) του προέδρου του «σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας-οδηγών φορτηγών» συνάδελφου Σιαφάκα Γιώργου. Η πρώτη πριν 10 χρόνια είχε κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική και ο σ/φος συνέχιζε στη δουλειά του.

Η συνολική υπέρ των εργαζομένων συνδικαλιστική δράση του συναδέλφου στο ΚΤΕΛ, η εναντίωση στη παραχώρηση δραστηριοτήτων του ΚΤΕΛ σε εργολάβους και το γεγονός ότι ο συνάδελφος δεν τους έκανε τα χατίρια αποτελούν τα αίτια της απόλυσης.

Θέλουν να ξεμπλέξουν με το σωματείο εργαζομένων.

Είναι βαθιά γελασμένοι. Δε θα τους περάσει!

Έχουν αποθρασυνθεί από την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, προχώρησαν στη συγκεκριμένη απόλυση, η οποία αποτελεί συνέχεια απολύσεων σε όλα τα ΚΤΕΛ της χώρας.

Είμαστε δίπλα στο συνάδελφό μας, προέδρου του σωματείου, αντιπρόσωπο στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος, εκλεγμένο μέλος στη Γενική Συνέλευση αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας με τη παράταξη «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας» και μέλος της «συνέλευσης συντονισμού εργαζομένων – ανέργων Πρέβεζας»

Εκφράζουμε τη ταξική μας αλληλεγγύη σε όλους τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ και τους καλούμε να αντιπαλέψουν τη νέα εργοδοτική αυθαιρεσία.

Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων της πόλης να στηρίξουν το συνάδελφο με τη παρουσία τους έξω από τα δικαστήρια στις 21 Σεπτέμβρη ημέρα Τρίτη στις 9 μ.μ

Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα