Δευτέρα, 04/12/2023 | 22:29

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει το Επιμελητήριο Πρέβεζας

475 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/09/2021, 3:23 μμ | 0 σχόλια

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου».

Προσκαλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 9η Τακτική Συνεδρίαση, στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση πρακτικών Νο 6/30-06-2021, Νο 7/14-07-2021 και Νο 8/07-08-2021 των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.
Εισηγητής: Ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Μηνάς Μικρούλης.

2. Ενέργειες και δράσεις της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.
Εισηγητές: Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

3. Ενημέρωση σχετικά με τα Πνευματικά Δικαιώματα.
Εισηγητές: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης- Συντονιστής της Κ.Ε.Ε. περί πνευματικών δικαιωμάτων κ. Μωραΐτης Στυλιανός.

4. Βεβαίωση τελών τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. έτους 2016 του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.
Εισηγητές: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Γ.Ε.ΜΗ. του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Νικόλαος Καραμάνης.

5. Αποδοχή διάθεσης ποσού προς το Επιμελητήριο Πρέβεζας από τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ» (ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ) στα πλαίσια υλοποίησης του έργου “Certification of Authenticity and Development of a Promotion Network olive products in the across border GREECE-ITALY area” με ακρωνύμιο “AUTHENTIC-OLIVE-NET” και MIS 5003145.
Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.

6. Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης στο Σύνδεσμο Βιοτεχνών Υδραυλικών Θερμικών και Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν. Πρέβεζας για την κάλυψη μισθοδοσίας των υπαλλήλων που είναι δανειζόμενοι στο Επιμελητήριο Πρέβεζας.
Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Μπούρης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα