Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:18

Πρέβεζα: Θλίψη έφυγε από τη ζωή ο Ντίνος Κουρουτσίδης

1985 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/08/2021, 11:09 πμ | 0 σχόλια

Θλίψη σκόρπισε κοινωνία της Πρέβεζας, η είδηση της φυγής από τη ζωή του Ντίνου Κουρουτσίδη. Ο Ντίνος υπήρξε αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας, ενώ είχε απίστευτη αίσθηση του χιούμορ.

Εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα ο Ντίνος, αποχαιρέτησε. Την προηγούμενη μέρα ήταν παρέα με τους φίλους του στον Άγιο Γεώργιο, απέναντι από την “Αγράμπελη” και έλεγαν ιστορίες, ενώ τραγούδησε κιόλας με τους αγαπημένους του φίλους. Το σοκ από τη φυγή του από τη ζωή είναι μεγάλο!

Ο Ντίνος Κουρουτσίδης έχει συνδέσει το όνομά του, με την ιστορία του ποδοσφαίρου της περιοχής μας, αφού αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στην Ένωση και στον ΠΑΣ Πρέβεζα, ενώ διετέλεσε παράγοντας ποδοσφαίρου και στην Α.Ε. Πρέβεζας, αλλά και γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα. Μεγάλος σκόρερ της Ένωσης, αφού είχε τους τρόπους να νικά τον “Τανάλια” που ήταν εξαιρετικός τερματοφύλακας.

Τα λόγια είναι πολύ μικρά και δε φτάνουν για να περιγράψουν το μεγαλείο αυτού του ανθρώπου. Ο “Μίδας” όπως τον έλεγαν με αγάπη οι φίλοι του, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Ντίνου Κουρουτσίδη.

Καλό ταξίδι Ντίνο!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα