Σάββατο, 27/04/2024 | 03:46

Πρέβεζα: Ο Αλέξανδρος είναι πρώτα θετικός στη σκέψη

1464 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/08/2021, 5:26 μμ | 0 σχόλια

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Διαδίκτυο ο Αλέξανδρος Ροπόκης, στέλνει το δικό του μήνυμα και στέλνει αγάπη ακόμα και στις ανθρωποφάγες νοοτροπίες ατόμων απέναντι σε θετικούς στον Κορονοϊό συμπολίτες μας!

Το μήνυμα του Αλέξανδρου έχει ως εξής:

Αγαπητοί μου συμπολίτες σας εύχομαι ολόκαρδα υγεία με αγάπη,
Είμαι ο Αλέξανδρος, ο δικός σας Αλέξανδρος που κάθε πρωί σας λέω το καλημέρα από την καρδιά μου με το καφέ που σας φέρνω με το ποδήλατο και κάθε βράδυ σας λέω το καληνύχτα καλό βράδυ μετά από ένα κρασί η ένα κοκτέιλ στο όμορφο στενό που δίνω τον αγώνα μου για την οικογένεια μου.
Δεν μιλώ πολύ και ακόμα περισσότερο δεν γράφω συχνά έως ποτέ δημόσια αλλά σπάω τον κανόνα μου πάνω από όλα με αγάπη για να σας προστατέψω από τη μετάδοση fake news δηλαδή ψευδών ειδήσεων που λέμε που σίγουρα δεν θα θέλατε να τις μεταφέρετε από άγνοια. Ναι βγήκα θετικός στο COVID από το υψηλό ρίσκο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας και δόξα τω Θεώ ούτε ένα από τα παιδιά μου στην επιχείρηση που είναι όλα εμβολιασμενα δεν είναι θετικά. Είμαι θετικός και εμβολιασμένους μα όχι του θανατά σε εντατικές και υπερβολές που ίσως κάποιοι να μου εύχονται στους οποίους εγώ αντεύχομαι με αγάπη υγεία και κάθε καλό ! Η πανδημία δεν είναι αστείο και γι αυτό πρέπει όλοι να προσέχουμε για εμάς για τους άλλους αλλά και για το κοινό καλό της τουριστικής μας περιοχής στο μέσο μιας καλής σεζόν. Όποτε αγαπητοί μου συμπολίτες μην κολλήσετε και εσείς από τον ιό των fake news που σκοτώνουν προσωπικότητες και αλήθειες στο ψέμα τους και σας διαβεβαιώνω ότι μετά τα προβλεπόμενα και σε λίγες ημέρες θα είμαι με το ίδιο χαμόγελο κοντά σας να σας λέω το καλημέρα με το καφέ μου και το καλό βράδυ με το κοκτέιλ αγάπης και εκτίμησης που νιώθω για όλους σας. Σας αγαπώ ακόμα και εσάς που με θέλετε στην εντατική. Αλέξανδρος ο θετικός και στην σκέψη !

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα