Παρασκευή, 19/04/2024 | 06:03

Να είναι γλυκός ο Σεπτέμβρης- Καλό μήνα σε όλους και σε όλες- του Σπύρου Πλέουρα

1042 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/08/2021, 9:35 μμ | 0 σχόλια

Καλό μήνα σε όλους και σε όλες και μακάρι αυτόν τον Σεπτέμβρη να τον λογαριάζουμε ως μήνα Φθινοπωρινό μόνο από ημερολογιακή συνήθεια. Μακάρι να συνεχίσει έστω μέχρι τα μέσα του να είναι καλοκαιρινός σε όλα τα επίπεδα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μακάρι να είναι ο φετινός Αυγουστοσεπτέμβριος!Πήρε που πήρε τη σκυτάλη από τον Αύγουστο, ας πάρει και από τις χαρές του και από τα δώρα του και τις χαρούμενες στιγμές που προσφέρει ο Αύγουστος.

Και θα συνεχίσω να επιμένω στην κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν ότι σε αυτή τη χώρα, τα σχολεία πρέπει να ανοίγουν την 1η του Οκτώβρη και να παρατείνεται έτσι η καλοκαιρινή- τουριστική περίοδος.

Ένα ακόμη καλοκαίρι πανδημίας του κορονοϊού ανήκει στο παρελθόν και ελπίζουμε να έχουμε την υγεία μας, να απολαύσουμε το επόμενο απαλλαγμένοι από τον “βραχνά” του κορονοϊού.

Εάν συνεχιστούν οι εμβολιασμοί που είναι το μεγάλο μας όπλο απέναντι στον ιό και βγει και το φάρμακο- Χάπι, εκεί προς το τέλος του έτους, τότε θα είμαστε σίγουρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Κλείστε τα αυτιά σας και τα μάτια σας απέναντι σε “ψεκασμένους” καμμένους, δήθεν αρνητές του εμβολιασμού, τραβεστί επαναστάτες που προσπαθούν να βρωμίσουν το διαδίκτυο με μπουρδολογίες και παπαρολογίες. Μόνο να δείτε και να ακούσετε τι λένε και τι γράφουν, θα αντιληφθείτε γιατί νούμερα μιλάμε!

Να δεχτώ ότι έχεις ένα φόβο να εμβολιαστείς; Να το δεχθώ, οι παπαρολογίες όμως οι υπόλοιπες, ε, δεν αντέχονται.

Πέρα από τα παραπάνω που όμως είναι σχετιζόμενα με την πανδημία του κορονοϊού κόντρα σε αυτούς που βλέπουν καταστροφές και αρνητικές εξελίξεις, είμαι και πάλι στην απέναντι πλευρά!

Αισιοδοξία και κυρίως θετικές σκέψεις που μετατρέπονται σε θετική ενέργεια. Μπορεί κι αυτό που σας γράφω να ακούγεται μαλακία, αυτό πιστεύω όμως.

Με θετική σκέψη, με θετική ενέργεια, δεν υποχωρούμε, αντιστεκόμαστε, μαχόμαστε συνεχίζουμε.

Η θάλασσα του Σεπτέμβρη είναι μαγική κι αυτό είναο πασίγνωστο, όσο φυσικά ο καιρός είναι φιλικός, αλλά και 2-3 βροχούλες να πέσουν πάλι η θάλασσα του Σεπτέμβρη θα αποδεικνύεται στην πράξη, ότι είναι σκέτη μαγεία.

Ζούμε σε μία από τις ομορφότερες περιοχές του χάρτη με μεριές που είναι σκέτη αναψυχή. Αυτά τα μέρη που εμείς θεωρούμε δεδομένα, κάποιοι άλλοι έρχονται από μακριά για να τα επισκεφθούν κι αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει.

Ακόμα περίπου 13 μέρες για να ανοίξουν τα σχολεία, ο καιρός είναι φίλος και σύμμαχος μακάρι ο Σεπτέμβρης να είναι καλοκαιρινός σε όλα τα επίπεδα.

Καλό μήνα σε όλους και σε όλες, σας εύχομαι μόνο τα καλύτερα.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα