Τετάρτη, 24/04/2024 | 14:15

Mήνυμα-έκκληση Δημάρχου Πρέβεζας για καθολικό εμβολιασμό

709 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/07/2021, 8:16 μμ | 0 σχόλια

Μήνυμα –έκκληση Δημάρχου Πρέβεζας Νικόλαου Γεωργάκου για καθολικό εμβολιασμό

“Αγαπητοί Δημότες, νέες και νέοι του Δήμου Πρέβεζας,

Σας απευθύνω αυτό το μήνυμα σήμερα για την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και των εργαζομένων και επαγγελματιών του τόπου μας, που τόσα ελπίζουν και περιμένουν από την τρέχουσα καλοκαιρινή σαιζόν!

Κάνω έκκληση αλλά και ένα μαζικό κάλεσμα ζωής και ιδίως προς τους νέους μας να ακολουθήσετε το μονόδρομο της ελευθερίας, την επιλογή του εμβολιασμού για να νικήσουμε τα δεσμά της θανατηφόρου πανδημίας.

Σας είχα γράψει συμβολικά με ανακοίνωσή μου από τις 28 Ιουνίου της άρσης των μέτρων και της χρήσης της μάσκας προστασίας και ίσως από τους πρώτους Δημάρχους στην Ελλάδα, ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!

Σήμερα, σας απευθύνω αυτό το μήνυμα εκ νέου, κοιτώντας σας στα μάτια, μέσα από τα μάτια της αγωνίας των πολλών όπου όλοι μαζί δώσαμε με θυσίες τη πολύμηνη μάχη κατά της πανδημίας.

Κάλεσμα αγωνίας και εκ μέρους όλων των επαγγελματιών και εργαζομένων που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να δουν το Δήμο μας των χαμηλών κρουσμάτων που πλέον όλο και περισσότεροι επισκέπτες τον επιλέγουν, να παίρνει το κόκκινο χρώμα των κρουσμάτων της πανδημίας του θανάτου.

Όλοι μας μαζί ενωμένοι και εμβολιασμένοι θα ορθώσουμε το αναγκαίο τείχος προστασίας για την ανοσία μέσα από τον εμβολιασμό και το πρόγραμμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, κρατώντας τον τόπο μας νικητή και μη επιτρέποντας εκ νέου τον κατακτητή ιό να περάσει μέσα από τις κερκόπορτες που ανοίγουν ιδεοληψίες, fake news και προπαγάνδες σκοπιμότητας…

Νέες και νέοι του τόπου μας, η νίκη όλων απέναντι στην πανδημία κρίνεται κυριολεκτικά στο χέρι σας, πάνω στα δικά σας μπράτσα, κάνοντας άμεσα και γρήγορα το εμβόλιο ώστε ο Δήμος μας και ευρύτερα η περιοχή μας να αποτελέσει και πάλι λαμπρό παράδειγμα αλλά και τόπος ασφαλούς απόλαυσης για τους όλο και περισσότερους επισκέπτες μας.

Με σεβασμό στη ζωή σας και των άλλων, αλλά και με ευθύνη ως προς το κοινωνικό σύνολο τους γονείς σας και τους φίλους και συγγενείς σας, των όσων μοχθούν και ελπίζουν για το σήμερα και το αύριο ξεπερνώντας το χθες όπως και εσείς, σβήστε τώρα την άρνηση στη ζωή και γράψτε εσείς την ιστορία της νίκης των ανθρώπων απέναντι στο θάνατο κάνοντας άμεσα το εμβόλιο.

Ο Δήμος Πρέβεζας, με μπροστάρηδες τις νέες και τους νέους μας που ξέρουν να κάνουν τη διαφορά, θα αποτελέσει και πάλι το πράσινο λιμάνι ασφαλείας χαμηλών έως και μηδενικών κρουσμάτων κάτω από το μοναδικό του ηλιόλουστο ουρανό και πάνω στα καταγάλανα νερά του.”

Στο παρακάτω link ακολουθεί το μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας
Link Youtube: https://youtu.be/JDBQN0sJ20k

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα