Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:29

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης

514 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/07/2021, 9:43 πμ | 0 σχόλια

Συνελήφθησαν άμεσα τρία άτομα, που κατηγορούνται για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης σε βάρος ηλικιωμένης σε χωριό των Ιωαννίνων
Η άμεση ανταπόκριση αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (21-07-2021) το απόγευμα στην Αγία Μαρίνα Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί, δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν διαπράξει κλοπή από κοινού λίγο νωρίτερα.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι τρεις κατηγορούμενοι χθες το απόγευμα, μετέβησαν με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στην Αγία Μαρίνα Ιωαννίνων, όπου εκεί εντόπισαν ηλικιωμένη γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της.
Ακολούθως, με το πρόσχημα μηχανικής βλάβης του οχήματός τους κατάφεραν να την απασχολήσουν και ένας εκ των δραστών να εισέλθει στο σπίτι της και να της αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ.
Άμεσα οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό προέβησαν σε επιστάμενες αναζητήσεις με αποτέλεσμα να τους εντοπίσουν λίγη ώρα αργότερα στην ευρύτερη περιοχή και να τους συλλάβουν.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικό εργαλείο, γάντια καθώς και το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα