Πέμπτη, 18/04/2024 | 11:50

Περιφέρεια Ηπείρου: Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στις εκθέσεις «TOURNATUR 2021» και Δ.Ε. Θεσσαλονίκης

465 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/07/2021, 1:35 μμ | 0 σχόλια

Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής
στις εκθέσεις «TOURNATUR 2021» και Δ.Ε. Θεσσαλονίκης

Στη ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «TOURNATUR 2021», που θα διοργανωθεί παράλληλα -και για πρώτη φορά καθ’ όλο το διάστημα- με την ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ CARAVAN SALON, από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις του κόσμου για τα τελευταία αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τροχόσπιτα, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 27 Αυγούστου ως 5 Σεπτεμβρίου 2021, θα συμμετάσχει για μία ακόμη χρονιά η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη του Εναλλακτικού Τουρισμού.
Η φετινή συμμετοχή εμπλουτίζεται και πραγματοποιείται παράλληλα με τη δράση του έργου «EX TOUR» που υλοποιείται μέσω του Προγράμματος IPA INTERREG «Ελλάδα- Αλβανία 2014- 2020» και έχει αναφορά στον Εναλλακτικό Τουρισμό και τις extreme υπαίθριες δραστηριότητες στο οποίο, από την πλευρά της Ελλάδας, εταίροι είναι η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Κόνιτσας.
Η «TourNatur» είναι ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Δίνει τη δυνατότητα στον Εκθέτη και ΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ- ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ιδίως σε αυτό το είδος τουρισμού, για απευθείας ή προγραμματισμένη επαφή και συζήτηση για τα ειδικά πακέτα, τις προσφορές και τις δυνατότητες προσαρμογής των προσφερομένων υπηρεσιών.

Επίσης η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να συμμετάσχει στην 85η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ η οποία διοργανώνεται την περίοδο 11-19 Σεπτεμβρίου 2021, με δικό της Περίπτερο.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και για τις δύο Εκθέσεις θα πρέπει να γίνει εγγράφως το συντομότερο δυνατό για λόγους προγραμματισμού ή σε άλλη περίπτωση το αργότερο ως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, στο e-mail: i.gkartzonikas@php.gov.gr (υπόψη κ. Ηλία Γκαρτζονίκα). Πληροφορίες: τηλ 2651087243 και 2651087143.

Όσοι ΦΟΡΕΙΣ Ή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω αποστολής διαφημιστικού υλικού:
1. ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ για την TOURNATUR 2021, αυτό θα πρέπει να είναι στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ γλώσσα για να είναι εύχρηστο (ή στην ΑΓΓΛΙΚΗ αν δεν υπάρχει η δυνατότητα στη γερμανική) και σε καθορισμένες ποσότητες.
2. ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τρόπο ώστε να το αποστείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) ως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 στις 11.00 πμ. Περισσότερες πληροφορίες για τη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur στο www.tournatur.com και για τη ΔΕΘ στο www.thessalonikifair.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα