Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:46

Να διορθώσει το λάθος της η ΔΕΥΑ Πρέβεζας! Άσχημες καταστάσεις!

1055 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/07/2021, 5:01 μμ | 1 σχόλιο

Είναι η εποχή που η περιοχή μας πρέπει να κερδίσει πάση θυσία το στοίχημα του τουρισμού. Είναι η εποχή που ενωμένοι μόνο θα μπορέσουμε να πετύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε.
Στην καρδιά του καλοκαιριού βρισκόμαστε και όμως από τη ΔΕΥΑ Πρέβεζας, είχαμε λάθος χειρισμό σε ένα ειδυλλιακό σημείο της Πρέβεζας, στην παραλία της Αγράμπελης. Για άγνωστους λόγους, από τη ΔΕΥΑ έσκαψαν λίγο πριν τα ντους και άφησαν όλα αυτά τα χώματα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ξήλωσαν τα σχοινιά που οι ιδιοκτήτες της Αγράμπελης είχαν για να κρατούν σε απόσταση τα αυτοκίνητα. Επαναλαμβάνω δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών, αλλά για να δοθεί λύση. Καταπικραμένοι οι ιδιοκτήτες της Αγράμπελης μόλις φτάσαμε στο υπέροχο κατάστημά τους, μας ενημέρωσαν για το γεγονός. Προσέξτε δεν τους ενημέρωσε κανείς για το τι είδους εργασίες έκανε ή θα έκανε η ΔΕΥΑ, τους αιφνιδίασαν πλήρως!

Λογικό, δε σας φαίνεται: Οι άνθρωποι να πήραν έναν χώρο από το μηδέν και με καλαίσθητους τρόπους, να τον δημιούργησαν και να είναι σημείο αναφοράς για την Πρέβεζα και να έχουν τέτοια αντιμετώπιση από τη ΔΕΥΑ του Δήμου Πρέβεζας;

Σε οποιοδήποτε καταστηματάρχη κι αν συνέβαινε το ίδιο θα γράφαμε, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον Βαγγέλη και τον Κώστα, που επένδυσαν σε έναν χώρο, δημιούργησαν θέσεις απασχόλησης και αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση. Ελάτε στη θέση τους. Δεν είναι συμπεριφορά σεβασμού αυτή η κατάσταση απέναντι στους δύο επιχειρηματίες της Πρέβεζας.

Ποιος ηλικιωμένος θα μπορέσει να φτάσει στο ντους με όλα αυτά τα χώματα, να θυμίζουν… ανώμαλο δρόμο; Αλήθεια γκρέμισαν από τη ΔΕΥΑ τα σχοινιά που προστατευτικά είχαν τοποθετηθεί… με κλωτσιές; Και το ρωτάμε διότι υπήρξε και σχετική μαρτυρία! Αυτές οι εικόνες και αυτές οι καταστάσεις δεν περιποιούν τιμή για κανέναν μας!

Είναι αμαρτία δηλαδή για τα παιδιά αυτά από την Πρέβεζα που επένδυσαν και έφτιαξαν αυτό τον πανέμορφο χώρο και τον “έδεσαν” με την ιστορία της Πρέβεζας, ονομάζοντάς τον “Αγράμπελη”

Επικαλούμαστε την ευαισθησία τόσο του προέδρου της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτη Ζέρβα, όσο και του φυσικού προϊσταμένου όλων των υπηρεσιών του δήμου Πρέβεζας, του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και ζητάμε άμεσα τη διόρθωση αυτού του σφάλματος. Διότι δε μιλάμε απλώς για σφάλμα, αλλά για άσχημο σφάλμα, που απογοητεύει αντί να ενθαρρύνει επιχειρηματίες που επενδύουν και αποτελεί πληγή για τον τουρισμό μας.

Με πολύ καλή προαίρεση, ζητάμε να δοθεί άμεσα λύση και να διαμορφωθεί ο χώρος όπως είναι επί παραδείγματι στην παρακάτω φωτογραφία. Όπως ήταν πριν την… καταστροφή, δηλαδή!

Δεν πιστεύουμε ότι είναι τόσο δύσκολο, δε ζητάμε δα να λύσετε και τον… “γόρδιο δεσμό” κύριοι. Επικαλούμαστε την ευαισθησία σας που θεωρούμε δεδομένο ότι έχετε και θέλουμε να την δούμε για μια ακόμη φορά στην πράξη!

Σπύρος Πλέουρας

1 σχόλιο για “Να διορθώσει το λάθος της η ΔΕΥΑ Πρέβεζας! Άσχημες καταστάσεις!”

  1. Ο/Η ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ λέει:

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ…
    ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…
    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ(ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΑΙΟΔΟΜΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ).
    ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΣΘΩΣΕΙ ΧΩΡΟ ΦΥΣΙΚΑ…)
    ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ…(ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ…)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ…ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΛΙΜΝΗ.
    ΔΕ ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ…ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.(ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ-ΚΥΡΛΑΣ Π,====ΠΟΛΑΙΟΔΟΜΙΑ)
    ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΘΩΣΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ…ΑΠΛΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΑΙΟΔΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα