Τρίτη, 19/03/2024 | 11:54

Ιωάννινα: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

482 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/07/2021, 11:24 πμ | 0 σχόλια

Συνελήφθη ημεδαπός στα Ιωάννινα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση
Συνελήφθη σήμερα (31-07-2021) στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση.
Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, διερευνώντας πληροφορίες ότι ημεδαπή είχε καιρό να θεαθεί στο χωριό των Ιωαννίνων όπου κατοικούσε, πραγματοποίησαν χθες (30-07-2021) το πρωί έρευνα στο σπίτι της με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, όπου βρέθηκε το πτώμα της σε στεγανοποιημένο μπαούλο στο χώρο του υπογείου.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του ημεδαπού, συγγενή της ημεδαπής με την οποία συγκατοικούσε, ενώ μετά την υποβολή της στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.
Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί επιπλέον χθες (30-07-2021) για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι κατά τη διεξαχθείσα έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε με την ημεδαπή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (34) ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.
Τέλος, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, που διεξήγαγε την προανάκριση, έχει παραγγελθεί διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα