Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:33

Επικήδειο μήνυμα της ΝΟΔΕ Πρέβεζας για την απώλεια του Αλέξανδρου Χαραμπούρου

709 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/07/2021, 2:27 μμ | 0 σχόλια

Σήμερα , σε κλίμα βαθειάς θλίψης , αποχαιρετήσαμε ένα από τα πιο ευγενή μέλη της τοπικής μας κοινωνίας . Ευγενής στη ζωή …ευγενής και στην ψυχή . Ο Αλέξανδρος Χαρμπούρος , ήταν ένας αιώνιος έφηβος . Μία αγνή και μεγάλη καρδιά . Όντας από την μικρή του ηλικία , μέλος της τότε ηρωικής ΟΝΝΕΔ , προσέφερε στη ζωή του , όλο του το είναι στην μεγάλη δημοκρατική Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας . Ποτέ δεν ζήτησε , αλλά και ούτε πήρε κάτι ως αντάλλαγμα της προσφοράς του . Ανιδιοτελής πάντα . Ένας βαθειά ιδεολόγος αλλά και ένας πραγματιστής . Έβλεπε την ζωή κατάματα , χωρίς παρεκκλίσεις . Μεγάλωσε με αρχές και αξίες ζηλευτές που σήμερα σπανίζουν . Αρχές και αξίες , που με την εξαίρετη και σεμνή του σύζυγο Αριστέα , τον βοήθησαν να δημιουργήσει μια σωστή και ολοκληρωμένη οικογένεια , αφήνοντας ως παρακαταθήκη στην κοινωνία μας , τα άξια κορίτσια του , την Μαρία και την Ειρήνη . Ο Εκλιπόντας , αφήνει στην αιωνιότητα , το στίγμα του…Σύζυγος σωστός…Πατέρας στοργικός…ηθικός και αξιοπρεπής Αγωνιστής της ζωής….φίλος ειλικρινής και αυθεντικός . Έκλεισε πρόωρα ο κύκλος της ζωής του , αλλά θέλησε ακόμη και στο τέλος της , συνειδητοποιώντας ότι αυτό πλησιάζει , για μία ακόμη φορά και τελευταία , να ευχαριστήσει και να υμνήσει την Αειμακάριστον και Παναμώρητον Μητέρα του Θεού , Θεοτόκο , που ήταν πλοηγός και βοηθός στη ζωή του και στην οικογένειά του . Και το έκανε αυτό , με την τελευταία του ανάρτηση στο διαδίκτυο ….με την εικόνα του “ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ “ στο Άγιο Βήμα του Ιερού Ναού του Πρωτάτου . Ψυχ’ μου…Αλέκο μας….είναι σίγουρο ότι ο Πανάγαθος Πατέρας , που σε πήρε στην επουράνια αγκαλιά του , θα έχει για σένα , ένα τόπο αιωνίας γαλήνης και ανάπαυσης . Το αξίζεις πολύ…. Απώλεια για όλους εμάς , μα πιο μεγάλη για την οικογένεια σου . Τα Θερμά και ειλικρινή Συλλυπητήρια μας στους οικείους και τους συγγενείς .

Στέφανο Τιμής , κατέθεσε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως , κ. Κυριάκος Μητσοτάκης , ο Υπουργός Εργασίας , κ. Κωστής Χατζηδάκης και αντί Στεφάνου , η Βουλευτής και πρώην Υπουργός , κ. Ντόρα Μπακογιάννη , κατέθεσε χρηματικό ποσό στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ .
Τέλος , η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , αντί στεφάνου , κατέθεσε χρηματικό ποσό , στον εθελοντικό οργανισμό , “ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ” .
Αιωνία σου η μνήμη Αλέκο…
Για την ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας Ο Πρόεδρος Νικόλαος Τζίμας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα