Παρασκευή, 19/04/2024 | 10:53

Δεν τα κατάφερε ο Αχέρων – Ο Ορφέας Ξάνθης στη Super League 2

601 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/07/2021, 8:15 μμ | 0 σχόλια

Να μην χάσει, του αρκούσε και μία ισοπαλία της του Αχέροντα Καναλακίου, όμως δυστυχώς για την ομάδα της περιοχής μας, αυτή δεν ήρθε. Με ένα βαθμό ακόμα θα πανηγύριζε την άνοδο. Η ομάδα του Φαναρίου έφτασε στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιεί νερό, ωστό αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας για την προσπάθεια σε όλη την ομάδα του Αχέρων και στη διοίκηση και σε τεχνική ηγεσία και παίκτες, λίγη τύχη χρειάζονταν όμως ο Αχέρων δεν την είχε και τελικά δεν τα κατάφερε.

O Ορφέας Ξάνθης επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στο γήπεδο του ΑΟΞ, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 2.

Η γηπεδούχος ομάδα πήρε προβάδισμα στο σκορ (1-0) στο 28’, όταν ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου, μετά από φάουλ από τα δεξιά του Κατρανίτσα.

Με αυτή τη νίκη ο Ορφέας έφτασε τους επτά βαθμούς, τερμάτισε στην 2η θέση του 1ου ομίλου των πλέι οφ και πήρε το δεύτερο εισιτήριο ανόδου για την Super League 2. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Αχέρων δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και έτσι παραμένει στη Γ’ Εθνική.

Σκόρερ: 28’ Α. Μελισσόπουλος

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

4ος: Τσιάρας (Καβάλας)

Συνθέσεις:

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Γεωργούσης, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος Α., Μελισσόπουλος Ν. (58’ Πασχαλάκης), Τορομανίδης (82’ Γκούρτζης), Βουλγαρίδης.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βαγγέλης Τζιάρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Τάτσης, Φράγκος, Βασιλάκης, Μανιώτης (67′ Κυριάκης), Βέρμπης, Πότσης (60’ Αναστασιάδης), Ζδράβος (82′ Ντάμπος), Γεωργάκης, Ντόκος (82′ Βασιλειάδης).

πηγή: liganews.gr

Ετικέτες: ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα