Δευτέρα, 16/05/2022 | 14:21

Πρέβεζα: Βαρύς πόνος και πένθος

2372 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/07/2021, 10:16 μμ | 1 σχόλιο

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η τραγωδία που έζησε η Πρέβεζα, το Σάββατο 24 Ιουλίου, όταν ένα παιδί 14 ετών έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη και πόνο στην τοπική μας κοινωνία.

Αυτές τις ώρες οι πολίτες της περιοχής μας βγάζουν τη συμπόνοια τους και την αγάπη τους για το άτυχο παιδί και τους δικούς του ανθρώπους που υποφέρουν.

Βαρύς πόνος και πένθος έχουν σκεπάσει την περιοχή μας και κανείς δεν θέλει να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

Περισσότερα από 20 καλοκαίρια θρηνούμε νέους ανθρώπους και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις από τροχαία ατυχήματα.Όχι απλώς η κακιά, η πολύ κακιά στιγμή σε πολλές περιπτώσεις μας στέρησε δικούς μας ανθρώπους.

Συγκλονισμένοι γονείς νέων παιδιών που επικοινώνησαν μαζί μας, μας τόνιζαν ότι θα πρέπει να υπάρχει αυστηρότητα σε ζητήματα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, μας μίλησαν για καλύτερους δρόμους, για τσουχτερά πρόστιμα σε όσοι -όσες δεν φορούν κράνος κ.ο.κ.

Πάνω στην αγωνία τους και τη συμπόνια που έδειχναν για το τραγικό συμβάν, τους ακούγαμε με υπομονή μαζί με τον κόμπο που έχουμε όλη η κοινωνία της Πρέβεζας στο στομάχι, από το κακό που μας βρήκε.

Ο πόνος είναι βαρύς και ακόμα πιο βαρύς για τους ανθρώπους του άτυχου παιδιού, η Πρέβεζα Πενθεί.

Η ΤΟΜΗ στην ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και τους οικείους του παιδιού.

1 σχόλιο για “Πρέβεζα: Βαρύς πόνος και πένθος”

  1. Ο/Η Σοφία Ηλιάδη λέει:

    Πόσο άδικο είναι αυτό για έναν γονιό να χάνει το παιδί του… λυπάμαι αληθινά και καταλαβαίνω (έως ένα σημείο) το πόνο αυτής της μάνας γιατί και η δική μου ακόμα μετά από 18 χρόνια ακόμα υποφέρει…ΠΡΟΣΟΧΗ &ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ Τα συλλυπητήρια μου μέσα από την καρδιά μου στην οικογένεια του!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα