Σάββατο, 20/04/2024 | 06:33

Όταν τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου συνάντησαν τα δελφίνια του Αμβρακικού η πλάση Του χαμογέλασε!

691 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/06/2021, 3:28 μμ | 0 σχόλια

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 τα δελφίνια του Εθνικού Πάρκου του Αμβρακικού Κόλπου, είχαν ίσως από τους πιο εξαιρετικούς και εκλεκτούς προσκεκλημένους και τα έδωσαν όλα στα παιχνίδια με τα τρεχαντήρια της οικογένειας του Καπετάν Γιάννη Γιοβάνου της Amvrakikos Cruises με έδρα την Πρέβεζα!
Τα δελφίνια σήμερα συνάντησαν και έπαιξαν με τα παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου σε μία συνάντηση κορυφής της ομορφιάς της πλάσης και της δημιουργίας του Θεού!
Ότι πιο αγνό και καλόψυχο επί γης, δηλαδή τα παιδιά και ότι πιο αγνό και όμορφο στη θάλασσα, δηλαδή τα μοναδικά ρινοδέλφινα, συναντήθηκαν στο Εθνικό Πάρκο του Αμβρακικού Κόλπου σε μία μοναδική κρουαζιέρα που προσέφερε στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης – CSR η Amvrakikos Cruises!


Άλματα χαράς και στιγμών ευτυχίας από τα παιδιά της Κιβωτού σε κάθε άλμα χαιρετισμού και παιχνίδι των δελφινιών που υποδέχτηκαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους με την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση! Μία στιγμή όπου όλα τα πλάσματα της δημιουργίας μέσα από την αγνότητα, την ομορφιά της πλάσης και κυρίως μέσα από το σεβασμό ένωσαν μέσα από μία επικοινωνία αγάπης τη γη με τη θάλασσα και παρέα με τα σπάνια πτηνά του Αμβρακικού ένωσαν και τον ουρανό μαζί κάτω από το λαμπερό ήλιο!
Στα ουράνια από τη χαρά και την ευτυχία τα εξαιρετικά παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, από τις Δομές της Ηπείρου, στα ουράνια και όλοι εμείς στην οικογενειακή επιχείρηση βιώσιμου περιβαλλοντικού τουρισμού, της Amvrakikos Cruises, για την ευλογημένη ημέρα που περάσαμε μαζί με την Κιβωτό του Κόσμου που τίμησε τα σκαριά μας και την οικογένειά μας στη μοναδική αυτή κρουαζιέρα!
Και του χρόνου με υγεία παιδιά!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα