Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:13

Στο Καστοριανό Τηλεοπτικό Κανάλι “Δίκτυο 1” η Πρέβεζα

558 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/06/2021, 10:29 πμ | 0 σχόλια

Αυτή Την φορά η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας επέλεξε μια ακόμη πόλη της Μακεδονίας μας, την πανέμορφη Καστοριά όπου μέσω του τηλεοπτικού σταθμού “Δίκτυο 1″και του ειδησεογραφικού δελτίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Χαλκίδης Πολύκαρπος παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Αντώνη Παραρά.
Με την Δύναμη της Εξωστρέφειας που χαρακτηρίζει την Ένωση του Νομού μας και με Στρατηγικό Σχεδιασμό, επιλέγουμε για την Τουριστική Προβολή του Νομού μας, Πόλεις της Βόρειας Ελλάδας και οχι μόνο, για την πρόσκληση -προσέλευση οσο το δυνατόν περισσότερων τουριστών, όπου με τους παρουσιαστές των εκπομπών δίνουμε στον τηλεθεατή εικόνες, προτάσεις και πρόγραμμα για να τον βάλουμε νοητά να φανταστεί και να “ψηφίσει “αυτό το καλοκαίρι της διακοπές του στον Υπέροχο Νομό της Πρέβεζας!
Ειναι επίσης γεγονός πως ο Τουρίστας πέρα απο τον ήλιο και την θάλασσα αναζητά εναλλακτικές μορφές τουρισμού με δράση και δραστηριότητες για να “γεμίσει” την μέρα του.
Ο Νομός μας εχει όλα τα τουριστικά, συγκριτικά πλεονεκτήματα για να καλύψει όλες τις επιθυμίες των επισκεπτών με πολύ καλή παροχή υπηρεσιών, πολύ καλές τιμές τόσο στην διανυκτέρευση οσο και στην γαστρονομία επίσης και στα εμπορικά καταστήματα του Ιστορικού κέντρου της Πρέβεζας.
Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την Εγνατία και την Ιόνια Οδό στο έπακρο γιατί ειναι πολύ μεγάλες πύλες εισόδου για τον Νομό μας τόσο απο την Μακεδονία, την Θράκη, τα Βαλκανικά Κράτη οσο και από την Αθήνα .

Θέλουμε εδω να ευχαριστήσουμε τον Δημοσιογράφο Αντώνη Παραρά, τον τηλεοπτικό σταθμό της Καστοριάς “Δίκτυο 1″και όλους τους συνεργάτες του Δελτίου Ειδήσεων.
Ο Νομός της Πρέβεζας μπορεί και πρέπει να βρίσκεται Τουριστικά στην Κορυφή ως Τουριστικός Προορισμός της Ελλάδας και αυτό θα το πετύχουμε ως Ένωση!!!!!

Με τιμη
Το ΔΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα